*** IVM DE CORONA MAATREGELEN GAAT DIT CONCERT NIET DOOR ***

Casa Kinderen bij Casa Munganga in Amsterdam! Casa Kinderen presenteert UITBREKEN! (4+) door Theatergroep Dolle Maandag in Casa Munganga.

UITBREKEN! (4+) door Theatergroep Dolle Maandag

Over fantasie en het overstijgen van jezelf.

Grote broer en kleine zus moeten slapen.  Maar ze willen niet slapen. Ze willen op avontuur gaan, hun kamer uit.
Grote broer sluipt met zijn kleine zus naar de keuken. Op de hoogste plank staat de snoeptrommel. Samen kunnen ze erbij.

Maar, waarschuwt grote broer : Dit is geen gewoon snoep. Het is alleen voor grote kinderen. Als jij ervan eet verander je!
Dat gelooft zus niet. Waarin dan? vraagt zus. Je breekt uit jezelf als een kuiken uit een ei of als een vlinder uit zijn cocon, zegt grote broer. Dat kan niet, zegt kleine zus. Dat wil ik dan wel eens zien!

En wat er dan gebeurt…

Kleine zus blijkt de grootste fantasie te hebben en een wonderlijke stroom van onverwachte transformaties zijn het gevolg. Wat gebeurt er als jij je fantasie de vrije teugels geeft?

Een vrolijke en spannende familievoorstelling over inleving en verbeelding. Over het overstijgen van jezelf en het vinden van kracht waarvan je niet wist dat je het in je had.

Regie: Carlos Lagoeiro
Spel: Chaya Aschkenasy, Joris Lehr

Willen jullie ook naar Casa Munganga?

Gaan jullie ook gezellig meedoen bij Casa Kinderen? Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van Casa Munganga.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!