Romeo is op Julia en Layla op Majnun van Witte Raaf met workshop in het Vondelpark Openluchttheater

Witte Raaf komt naar het Vondelpark Openluchttheater met de voorstelling Romeo is op Julia en Layla op Majnun - daarna een workshop Teksttheater.

Over de voorstelling Romeo is op Julia en Layla op Majnun

Romeo en Majnun, twee jongens die op zoek zijn naar hun grote liefdes. Ze bezingen hun Julia en Layla vol passie, onhandigheid en haantjesgedrag. Met gedichten en gitaren brengen zij hun meisjes tot leven.

Romeo strandt met zijn kapotte brommer bij de schuilplaats van Majnun. Beide jongens zijn op de vlucht, omdat hun liefde hen verboden wordt. Hun ideeën en de werelden waar ze vandaan komen verschillen, maar ze begrijpen elkaars honger naar liefde als geen ander. Wat zou je doen als je haar weer ziet? Wat zou je zeggen? Ze staan beiden midden in hun beroemde verhaal en nu fantaseren ze samen hun toekomst bij elkaar.

Na afloop is er een workshop op het podium.

Workshop Poëzie

In de voorstelling bezingen Romeo en Majnun hun liefde voor Julia en Layla. In deze workshop maken we zelf liedjes en gedichten voor een grote liefde. Let op: dit kan net zo goed voor je lievelingseten of voor een zachte knuffel zijn. De gedichten worden gepresenteerd in het Poëziecafe op het podium.

Gaan jullie ook naar het Vondelpark Openluchttheater?

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen! Je kunt dus altijd op de bonnefooi binnenlopen, maar je kunt ook een zitplaats reserveren. Voor 5 euro heb je gegarandeerd een fijne plek met mooi zicht op het podium.

Voor meer info en reserveren ga je naar de website van het Vondelpark Openluchttheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!