Tijdens Pluk de Nacht - het Open Air Film Festival in Amsterdam - is er natuurlijk ook weer Pluk MINI. Een fijne zondagmiddag om met je gezin te genieten op het festival.

Pluk MINI in Amsterdam

Zondag 18 augustus is het Amsterdamse Stenen Hoofd vanaf 14.00 uur van de kleine Plukkers tijdens de 4de editie van Pluk Amsterdam. Het wordt een hele avontuurlijke middag voor mini's van 2 - 12 jaar met het spannende verhaal van De Gruffalo (gebaseerd op het gelijknamige boek) over een kleine muis die door allerlei dieren wordt gezien als een lekker hapje. De kinderen kunnen vandaag deelnamen aan de workshop griezelgruffalo-maskers maken, er zijn kinderyogalessen en aan het eind van de middag is er een swingende Pluk MINI-disco. 

Het programma:

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Kijk voor meer informatie op de website van Pluk de Nacht.

Pluk MINI is (net als PLUK de NACHT - Open Air Film Festival Amsterdam) gratis toegankelijk. Let wel op: het Stenen Hoofd is omgeven door water, houd je mini('s) dus goed in de gaten!

Stenen Hoofd in Amsterdam

Je vindt het festival op het Stenen Hoofd, een oude pier in het voormalig havengebied aan het IJ in Amsterdam West (Westerdoksdijk). Het Stenen Hoofd is eenvoudig te bereiken vanaf het Centraal Station met bus 48 (richting Station Sloterdijk, uitstappen bij halte Barentszplein). Of nog gemakkelijker: kom te voet, op de fiets of met de auto. Let wel, er is geen parkeerplaats op het festivalterrein.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!