Peuterconcerten in het Concertgebouw: op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli kun je met de kleintjes genieten van het heerlijke peuterconcert Trapperdetrap met Izaline Calister (2 t/m 4 jaar)

Peuterconcert Trapperdetrap met Izaline Calister (2 t/m 4 jaar)

In Trapperdetrap gaan Izaline Calister en Peer de Graaf op reis door de hele (muziek)wereld. Een liefdevol concert met volwassen liedjes voor kleine kinderen, vol humor en met een vleugje jazz.
Izaline Calister
In Trapperdetrap gaan Izaline Calister en Peer de Graaf op reis door de hele (muziek)wereld. Met Stefan Blankestijn op gitaar brengen ze een uur lang echte kinderliedjes, met een vleugje jazz. Liedjes over de wind, over vakantie, vies eten. Liedjes om bij mee te zingen, om te lachen of bij te dansen. Toetsenman Thijs Borsten is een expert in ‘oudervriendelijk’ peuterrepertoire. Dit concert is dan ook een feestje voor iedereen.

Trapperdetrap
Onder de noemer Trapperdetrap maakt Thijs Borsten volwassen liedjes voor kleintjes. Geen massamuziek, maar liefdevolle akoestische concerten met humor. Met Izaline Calister brengt hij een extra zomers peuterconcert. In beeld en geluid, en veel grappen en grollen. Een kleine zonvakantie in de concertzaal, voor het hele gezin.

Kaarten bestellen voor het Peuterconcert in het Concertgebouw?

De concerten van Izaline Calister zijn maar liefst 6 keer te zien, op de volgende tijden: 

Dinsdag 30 juni om:

  • 09.30 - 10.30 uur 
  • 11.30 - 12.30 uur 
  • 15.30 - 16.30 uur 

En woensdag 1 juli om:

  • 09.30 - 10.30 uur 
  • 11.30 - 12.30 uur 
  • 15.30 - 16.30 uur 

Entrée Junior (tot 18 jaar) - korting op concerten!

Wil je vaker genieten van deze bijzondere (familie)concerten? Dan is er de mogelijkheid om kinderen tot 18 jaar lid te maken van Entrée Junior. Voor slechts € 5 per concertseizoen maak je een kind lid en daarmee krijgen ze toegang tot de exclusieve Entrée Junior-events, ontvang je een gaaf welkomstcadeau en krijg je korting op diverse concerten! Kijk voor meer informatie op de website van Entrée Junior.

Kaarten voor peuterconcerten vliegen altijd als broodjes over de toonbank, dus zorg dat je op tijd bestelt! 

Bestel kaarten