In Amstelveen worden er op zondag 11 november, tijdens de jaarlijkse feestdag Sint Maarten, diverse optochten georganiseerd in de verschillende wijken met leuke activiteiten. Hieronder vind je de activiteiten verzameld per wijk!

Sint Maarten optocht in Randwijck Amstelveen

Vanaf 17.30 uur zijn alle kinderen welkom in Villa Randwijck voor warme chocolademelk en een optocht met de brassband Ritmo Percussion. Voor de ouders stat er gluhwein klaar. De optocht duurt tot ca. 18.45 uur.

Sint Maarten optocht Patrimonium Amstelveen

Kinderen die mee willen doen met de optocht in Patrimonium in Amstelveen kunnen zich om 18.45 uur verzamelen op het Vijverplein. De groep vertrekt om 19.00 uur en eindigt in Het Plusplunt. Na afloop krijgen de kinderen chocolademelk en mogen ze een cadeautje uitzoeken. 

Keizer Karelpark

In het Keizer Karelpark wordt eind van de middag al Sint Maarten gevierd. Om 16.00 uur kunnen kinderen zich verzamelen in de Buurtkamer aan Lindenlaan 75 om snoepzakjes te maken. Vervolgens gaan ze tot ca. 17.45 uur gezamenlijk snoep ophalen. 

Middenhoven

De Meent, Middenhoven en Stichting Wami organiseren  vanaf 18.15 uur een optocht met begeleiding van de drumfanfare Mavileo, verzamelen bij de Meent aan Orion 3. Om 18.30 uur vertrekt de groep voor een tocht van drie kwartier richting Middenhof. Daar krijgen ze wat lekkers en natuurlijk mogen ze ook langs de deuren om snoepjes op te halen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!