NTF Jong: Fat Boys (6+) - Het Ministerie van onverrichter zake in de Meervaart in Amsterdam

Het Ministerie van onverrichter zake is een nieuwe theatergezelschap dat de voorstelling Fat Boys (6+) speelt in de Meervaart in Amsterdam tijdens het NTF Jong, komedie met een randje.

Over de voorstelling Fat Boys (6+) van het Ministerie van onverrichter zake

De familievoorstelling Fat Boys(6+) is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, supersnel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (supertraag, superdom en supersterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

Over NTF Jong, het Nederlands Theaterfestival

NTF Jong in Amsterdam is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival met jeugdvoorstellingen op allerlei verschillende (theater)locaties in Amsterdam, waaronder Theater De Krakeling, Plein Theater, Podium Mozaïek, de Meervaart en het Bijlmer Parktheater.

Naar de theatervoorstelling Fat Boys in de Meervaart? 

De voorstelling speelt op zaterdag 14 september om 14.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 8 (excl. boekingskosten). 

Foto: Sanne Peper 

Bestel kaartjes