Musical: Masha en de Beer Live! (2+) in het DeLaMar

Masha komt naar het DeLaMar theater met de Van Hoorne familiemusical Masha en de Beer Live! Heerlijk met je kleine kids vanaf 2 jaar!

Over Masha en de Beer Live!

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Komen jullie ook naar Masha in het DeLaMar?

Willen jullie Masha en de Beer Live! ook gaan zien in het DeLaMar? Dat kan op zondag 26 mei op twee tijden:

  • om 13.15 uur
  • om 15.30 uur

Boek snel je tickets voor deze voorstelling op de website van het DeLaMar theater!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!