Marianne van Houten speelt Nijtje op de fiets (2+) in de Buiksloterkerk

Marianne van Houten komt naar de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord met de voorstelling Nijntje op de fiets - superleuk voor kleintjes vanaf 2 jaar.

Over Nijntje op de fiets

Fietsen is het liefste wat ik doe
over de heuvels en door het bos
met de fiets kan ik overal naartoe
nee, Nijntje wordt nooit moe

Dan fiets ik langs de vijver
de vijver is heel groot
daar zwemmen witte eenden in
die breng ik dan wat brood

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en fietst langs het bos, de boerderij en de speeltuin naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes van Dick Bruna.

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de peuters mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. Terwijl in het huis van Nijntje blokken met plaatjes omdraaien en Nijntje herkenbare liedjes speelt op haar minipiano, mogen de peuters meespelen en zingen!

Kom je ook kijken in de Buiksloterkerk?

De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt 30 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): €5,00 (tot 12 jaar), €7,50 (Vrienden Buiksloterkerk), €10,00 (normaal vanaf 12 jaar). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via www.yourticketprovider.nl/events/30982-marianne-van-houten-speelt-nijntje-op-de-fiets-2.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!