Kinderworkshop XXL in het Rijksmuseum (8-12 jaar)

Kinderworkshop XXL in het Rijksmuseum (8-12 jaar)

Het Rijksmuseum organiseert tijdens de vakanties 4-uur lang durende workshops vol met gekke tekenopdrachten, kunstige experimenten en uitdagende vragen! In de schoolvakanties kunnen de kinderen dagelijks meedoen.

Kinderworkshop XXL 8 - 12 jaar

Wat gebeurt er met kunst als je het op z'n kop bekijkt? De kinderen starten in het museum en kiezen hun favoriete werken. Daarna maken ze in het atelier een eigen kunstwerk. Tekenen, schilderen of een monoprint maken, alles kan en alles mag.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van het Rijksmuseum. Je kunt tijdens de schoolvakanties alle middagen meedoen aan de workshop. Het vindt plaats van 13.00 - 17.00 uur in de Teekenschool (Hobbemastraat 25, Amsterdam). De kinderen moeten zich daar 15 minuten voor aanvang van de workshop melden. De workshop bedraagt € 20 per persoon inclusief versnaperingen tijdens de pauzes.

Benieuwd naar de andere workshops, cursussen en activiteiten? Houd de agenda van het Rijksmuseum in de gaten!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!