Dans en zing mee! Kinderen voor Kinderen lanceert vanaf maandag 23 maart, twee weken lang elke (werk)dag een nieuwe video op YouTube. Speciaal voor alle kinderen thuis. Je kunt vanuit huis vrolijk en energiek meebewegen met de gloednieuwe online-videoserie. Ook zie je wat de koorkinderen doen nu ze thuis zijn. De ‘Kinderen voor Kinderen blijft thuis’ video’s verschijnen iedere dag om 12.00 uur online.

Abonneer om dit niet te missen

Nog meer zang- en danslessen

Kun je niet genoeg krijgen van zingen en dansen? Ze hebben nog veel meer leuke zang- en dansvideo’s voor je klaar staan. Check je favoriete liedje en volg de zang- en dansinstructies van de Kinderen voor Kinderen coaches. Zo hoef je je niet te vervelen in deze gekke periode, waarin je niet naar school gaat.

Heel veel plezier!

Kijk zang- en danslessen

Win een werkboek

Zing jij de sterren van de hemel? Of dans jij als de beste? Sta je liever achter de camera? Een ding is zeker: iedereen heeft talent! Met handige tips en leuke opdrachten in het Kinderen voor Kinderen werkboek leer je jouw talent te ontdekken en word je vast nog beter. Stuur de leukste foto van je ‘thuisschool’ in en wie weet win jij zo'n boek!

Win een Kinderen voor Kinderen werkboek

Ook in de corona-tijd hebben we fijne tips voor je gezin.
Vraag onze gratis mails met KidsTips aan!

GRATIS KidsTips!