Jazz duzz (6+) in Theater De Krakeling

Jazz duzz (6+) in Theater De Krakeling

De Toneelmakerij staat met de voorstelling Jazz Duzz in De Krakeling in Amsterdam. Een voorstelling voor kids vanaf 6 jaar. Jazz duzz is een verhaal dat alle kinderen en hun ouders raakt: iedereen gaat naar groep 3.

Over de voorstelling Jazz Duzz

Dizzy zat op de kleuterschool, maar vandaag is de grote dag: hij gaat naar groep DRIE. Dat is best leuk, maar ook wat ingewikkeld. Waarom zijn er allemaal van die regels? Over hoe je je potlood vast moet houden. En dat je rechtop moet zitten. Jazz duzz is een theatraal jazzconcert voor iedereen vanaf zes. Over buiten de lijntjes kleuren en 1 + 1 = 3. Met poëzie en anarchie, zelf verzonnen woorden en melodieën zonder eind.

Gaan jullie ook naar De Toneelmakerij in Theater De Krakeling Amsterdam?

Jazz Duzz wordt in de kerstvakantie meerdere malen opgevoerd door De Toneelmakerij in Theater De Krakeling. Voor meer informatie, exacte aanvangstijden en het boeken van tickets ga je naar de website van De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!