Elke maand hebben ze bij Kindertheater De Toverknol in Amsterdam een nieuwe voorstelling voor je. Zo kun je iedere keer met je kind(eren) in een bijzondere, humoristische wereld stappen. Voordat de voorstelling begint kunnen de kinderen zich heerlijk verkleden als prinses, ridder, stoere held of een ander personage. Gewoon iets leuks uitzoeken in de rekken vol verkleedkleding en de kast vol accessoires en je wordt helemaal iemand anders!

Dan pak je lekker een beker limonade met een koekje - er is koffie en thee voor volwassenen - en ga je lekker zitten. De voorstelling kan beginnen!

Toverknol voorstelling: Het Piratenmeisje

Aya-jipie-jipie-aya-jee! Een stoer piratenmeisje vaart op de grote blauwe zee...

Het piratenmeisje heeft een schatkaart en een sleutel bij zich… van een verborgen schat op het Boeka Boeka-eiland! Midden op de grote zee vaart ze bijna tegen een schip aan met aan boord mevrouw Champignon… Samen gaan ze op zoek naar de schat op het Boeka Boeka-eiland!

Gaan jullie ook naar Kindertheater De Toverknol?

De toegangsprijs voor de voorstelling (inclusief verkleden, drinken en koekje) is € 9,50 per persoon. De voorstelling duurt 40 minuten. Je kunt kiezen - afhankelijk van de leeftijd van je kind(eren) naar welke voorstelling je gaat:

  • 10.15 uur : 1 t/m 4 jaar
  • 12.15 uur: 3 t/m 7 jaar (niet op woensdagen)
  • 14.00 uur: 5 t/m 9 jaar

Je kunt alléén naar de voorstelling als je vooraf online hebt gereserveerd, natuurlijk vanwege en rekening houdend met de corona maatregelen! Kaartjes reserveer je via de website van De Toverknol.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!