Tijdens de Finale van alweer het elfde Koninklijk Concertgebouw Concours (Jong Talent Gala), laten acht jonge musici hun talenten horen op het podium van de Kleine zaal. Geniet samen met het gezin van dit jonge talent! 

Koninklijk Concertgebouw Concours in Amsterdam

Na een videovoorronde via YouTube, de halve finale in de Kleine Zaal én een masterclass, is het dan nu zover: de finale van het Koninklijk Concertgebouw Concours 2019! Acht jonge musici laten van zich horen op het podium van de Kleine Zaal. De jury bestaat uit vijf Nederlandse topmusici: Vincent de Kort, Julia Philippens, Raaf Hekkema, Thomas Beijer en Babette Labeij.

En inmiddels zijn natuurlijk ook de finalisten bekend: 

Rory Bleeker (marimba), Christiaan Blom (blokfluit), Andrej van Brakel (cello), Alexander Jansen (piano), Adriana Lisitskaya (piano), Shaza Mania (kanun), Julia Nefedov (piano) en Fama Koning (cello).

Entrée Junior (tot 18 jaar) - korting op concerten!

Wil je vaker genieten van deze bijzondere (familie)concerten? Dan is er de mogelijkheid om kinderen tot 18 jaar lid te maken van Entrée Junior. Voor slechts € 5 per concertseizoen maak je een kind lid en daarmee krijgen ze toegang tot de exclusieve Entrée Junior-events, ontvang je een gaaf welkomstcadeau en krijg je korting op diverse concerten! Kijk voor meer informatie op de website van Entrée Junior.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!