Fat Boys (6+) in Theater De Krakeling

Fat Boys (6+) in Theater De Krakeling

Toneelgezelschap Het Ministerie van onverrichter zake staat met de voorstelling Fat Boys in Theater De Krakeling in Amsterdam. Een voorstelling over jongens die niet binnen het systeem passen en hun eigen weg zoeken - voor kids vanaf 6 jaar.

Over de voorstelling Fat Boys

Thomas is een suikerverslaafde jongen. Een jongen met ADHD die wel duizend dingen tegelijk kan. Hij heeft een obsessie voor knaagdieren, is super snel, super grappig, super onhandelbaar, een beste vriend, een nagel aan een doodskist, expert op het gebied van snoep, gekmakend luidruchtig en nog 991 dingen meer. Met zijn beste vriend Erik (super traag, super dom en super sterk) stort hij zich met volle overgave in alles wat het leven te bieden heeft en meer.

Fat Boys is een viering van nieuwsgierigheid en levenslust. Het stuk begint als Thomas wordt achtergelaten in de zaal door de leraar, want de klas wil even de rust laten terugkeren.

Thomas wordt niet als een probleemgeval gepresenteerd, maar als iemand met heel veel fantasie, talent, een groot gevoel voor humor en iemand die veel empathie losmaakt. Hij komt ook niet uit een problematisch gezin. Fat Boys is een stuk met een fysieke speelstijl waarbij de vierde wand regelmatig doorbroken wordt. Het stuk gaat ook over hoe volwassenen er mee omgaan.

Over Het Ministerie van onverrichter zake

Het Ministerie van onverrichter zake is een nieuwe jeugdtheatergroep die voorstellingen maakt voor verschillende leeftijden. Het Ministerie bestaat uit de vaste kern van Danielle Wagenaar en Niek van der Horst en verschillende gerenomeerde gasten uit het (jeugd)theater. Het Ministerie maakt actueel en professioneel theater voor een jonge doelgroep, waarbij humor en abstractie een grote rol spelen.

Gaan jullie ook naar Fat Boys in Theater De Krakeling Amsterdam?

Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!