Micha Wertheim & Fay Lovsky komen naar het Vondelpark Openluchttheater met de voorstelling Familie Decibel - daarna een workshop Teksttheater.

Over de voorstelling Familie Decibel

Om dat te bewijzen kreeg Micha Wertheim opdracht van de educatieve dienst om Cello te leren spelen. Twee jaar lang kreeg hij de kans om op een speciaal voor deze voorstelling ter beschikking gestelde Stradivarius te oefenen op een hoogtepunt uit de cello muziek: De Stervende Zwaan van Camille Saint-Saëns.

Prima plan zou je zeggen.

Tot Micha met een bloedende hand en een levensgevaarlijke zaag het podium op komt en alles anders loopt dan gedacht….

De Familie Decibel is gebaseerd op zijn gelijknamige prentenboek.

Na afloop is er een workshop op het podium.

Over de workshop Hoorspel

Buiten het bijzondere huis van Familie Decibel klinken de mooiste tonen. In de workshop gaan de kinderen zelf aan de slag met het maken van een hoorspel. Tikkend met een pepermolen klinken de hoeven van een paard en met het leeggieten van een fles hoor je iemand plassen in de bosjes. De scenes worden gepresenteerd op het podium aan het publiek.

Gaan jullie ook naar het Vondelpark Openluchttheater?

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen! Je kunt dus altijd op de bonnefooi binnenlopen, maar je kunt ook een zitplaats reserveren. Voor 5 euro heb je gegarandeerd een fijne plek met mooi zicht op het podium.

Voor meer info en reserveren ga je naar de website van het Vondelpark Openluchttheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!