Dirk Scheele heeft helaas ook al zijn voorstellingen tijdens de corona-periode moeten cancelen. Speciaal voor alle thuisblijvers met kleine kinderen verzorgt hij nu iedere dag om 10:00u nieuwe video’s/livestreams op zijn YouTube en Facebook.

Afgelopen zondag is de Facebook Livestream van Dirk met veel enthousiasme ontvangen. Om ouders die thuiszitten met kleine kinderen een beetje te ontlasten biedt Dirk daarom iedere dag nieuwe content aan: video’s en livestreams over o.a. muziek maken.

Als ambassadeur van de Kindermuziekweek brengt Dirk op verantwoorde wijze de allerkleinsten bij hoe leuk muziek maken is en hoe gemakkelijk je het zelf kunt doen. Vanaf maandag 23 maart komt er een gloednieuwe serie online die Dirk nu aan het opnemen is!

YouTube met meer dan 50k abonnees 


Kinderpopster Dirk Scheele

Dirk is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 50.000 abonnees.