Chinees Nationaal Circus bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)

Chinees Nationaal Circus bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)

Het Chinees Nationaal Circus Presenteert: The Great Wall

Vanwege het 30 jarig bestaan presenteert het Chinese Nationale Circus een show gebaseerd op het wereldberoemde bouwwerk; ‘’de Chinese muur’’. Groot, sterk en majestueus! Vrijwel geen enkel ander bouwwerk in China is zo synoniem aan het intellect van de Chinese hoge cultuur, waarvan de effecten ook worden weerspiegeld in de perfectie van meer dan 2000 jaar oude Chinese acrobatiek. 30 bekroonde topartiesten vieren nu samen met jou het unieke karakter van Chinese acrobatiek in deze show rondom ‘’the Great Wall’’. De show zit vol met spectaculaire acrobatiek, betoverende dans, ontroerend drama, gevoelige muziek en humoristische poëzie.

Al 30 jaar een begrip!

In 1989 zorgde de Weense multimedia kunstenaar André Heller er voor het eerst voor dat het Europese publiek van het Chinese National Circus kon genieten! Ondertussen zijn we 30 jaar en vele shows verder. Er is geen vergelijkbaar project in de entertainmentindustrie met dit fenomeen. Dit bijzondere succesverhaal bleef ook na overname in 2000. Toen nam de Duitse regisseur, clown en culturele manager Raoul Schoregge de presentatie over. Met meer dan 10 miljoen kijkers is dit circus een begrip geworden in Europa dat je niet wilt missen!

25% Korting

Naar het Chinees Nationaal Circus in KAF met korting? Dat kan! Wanneer je via de volgende link je kaarten reserveert krijg je maar liefst 25% korting op 2e-, 3e- en 4e-rangs kaarten. Klik hier om te reserveren met 25% korting!