Apennoten - Zoveel Kleuren (2+) in Schouwburg Amstelveen

Apennoten - Zoveel Kleuren (2+) in Schouwburg Amstelveen

Op zondag 6 oktober komt het muzikale programma Apennoten (bekend van zappelin) naar Schouwburg Amstelveen met de leukste en bekendste liedjes voor de allerkleinsten

Over Apennoten - Zoveel Kleuren (2+) 

Z@ppelin-kijkertjes kennen Apennoten natuurlijk al langer: het heerlijke muzikale programma waarin wordt gezongen en gedanst. En nu komen de makers naar het theater om de bekendste en leukste Apennoten-liedjes te spelen voor, met en door het jonge publiek. Want muziek maken, dat doe je samen.

Alle nummers worden in kleine bezetting gespeeld en de kinderen (en hun ouders) mogen meezingen, dansen of misschien wel dirigeren. Bij sommige liedjes mogen ze zelfs het podium op en een instrument bespelen. Zo wordt Zoveel Kleuren  een kinderfeestje waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen. Bovendien hebben ze spelenderwijs wat meegekregen op muzikaal gebied.

Naar Apennoten - zoveel kleuren in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!