Amsterdamse Waterspelen op het Marineterrein

Van 23 t/m 25 augustus 2019 vindt op het Amsterdamse Marineterrein de eerste editie van de Amsterdamse Waterspelen plaats. Een spetterend zomerweekend boordevol bijzondere watersporten, bloedstollende races, waterworkshops, live muziek, heerlijk eten en vrij zwemmen voor jong en oud!

Activiteiten tijdens de Amsterdamse Waterspelen

Tijdens de gratis toegankelijke Amsterdamse Waterspelen vrij zwemmen en kennis maken met en meedoen aan bijzondere watersporten als x-diving, beachwaterpolo, synchroonzwemmen, de zwemdriedaagse en het Open mokums Kampioenschap Bommetje. Ook kun je meedoen aan waterworkshops en als team mee-racen met de Scheepskistenderby in jullie zelfgebouwde scheepskist.

Water, brood & muziek op het Marineterrein

Spelen maakt natuurlijk hongerig en dorstig, vandaar dat rond het water charmante keukens en barretjes staan. Voedzaam en vooral lekker eten uit eigen kombuis voor oud én jong. Er is niets fijners dan buiten eten, spelen en dansen op muziek, dus verwacht een live muziekprogramma met een afsluitende act vanaf het water. Ahoy!

Gratis toegang tot het Scheepvaartmuseum!

De Amsterdamse Waterspelen vinden plaats aan het einde van de Gek Op Water Weken van onze buren, het Scheepvaartmuseum. Tijdens de Waterspelen is het Scheepvaartmuseum daarom gratis toegankelijk voor de bezoekers van de waterspelen als je bij de kassa het geheime wachtwoord: Amsterdamse Waterspelen, fluistert.

Programma van de Amsterdamse Waterspelen

Ben je benieuwd wat er precies wanneer gebeurt tijdens de Amsterdamse Waterspelen? Je vindt het complete programma op de website van het evenement.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!