20 jaar K3 - show in AFAS Live

K3 bestaat 20 jaar - en dat vieren ze natuurlijk uitbundig met een uitgebreide jubileumtour, waarbij ze ook Amsterdam aandoen met zes shows in AFAS Live. Jeugdsentiment voor mama misschien en helemaal waanzinnig voor jouw kleine K3-fan(s)!

K3 20 jaar tour

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Nederland: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderharten doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus! Daarom komen Hanne, Marthe en Klaasje deze zomer naar Nederland met de 20 jaar K3 tour

Spektakel voor groot en klein 

In deze K3 show passeren maar liefst 29 songs de revue. Kortom veel meer muziek dan in andere shows. 20 jaar K3 muziek vliegt voorbij in nieuwe hedendaagse medley met bruisende dancebreaks. Bezoekers krijgen 12 dansers, de speciale Rainbow Mobiel en een gigantische ledwall te zien die het tot de show een waar spektakel maken. Niet alleen voor de huidige, maar ook de vroegere K3 fans.

Gaan jullie ook naar AFAS Live?

De meiden van K3 staan op 28 en 29 september in AFAS Live met maar liefst zes shows:

  • zaterdag 11.00 uur
  • zaterdag 14.00 uur (UITVERKOCHT)
  • zaterdag 17.00 uur
  • zondag 11.00 uur
  • zondag 14.00 uur
  • zondag 17.00 uur

Heel veel kinderen willen graag K3 zien en met ze meezingen, dus zorg dat je op tijd bent met het kopen van tickets! 

Voor alle info en tickets ga je naar de website van Studio100.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!