Ook bij de mooiste boekhandel van Nederland zijn er tijdens de Kinderboekenweek tal van leuke activiteiten voor kids.

De 64ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 2 t/m 13 oktober 2019. Het thema van de Kinderboekenweek van 2019 Reis mee

 

Zaterdag 5 oktober van 11.30 - 12.30 iir

Anna Woltz leest voor en signeert

Anna Woltz, schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk 2019, komt bij ons op bezoek! Ze zal iets vertellen over Haaientanden, een stukje voorlezen uit het boek en haar boeken signeren. Kom je ook?

11.30 - 12.30 uur

Zaterdag 5 oktober van 14.00 uur

Thysa Zevenbergen & Ru de Groen

Thysa Zevenbergen, bekend van het tv-programma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’, komt bij ons in de winkel vertellen over haar prentenboek Kleine Vos op zoek naar Overal & Nergens. Ook zal ze laten zien hoe ze illustraties uit papier snijdt. Ru de Groen, schrijver van het boek, zal uit het verhaal voorlezen. Natuurlijk kun je het boek ook laten signeren! 

Woensdag 9 oktober van 14.30 uur

Joke Eilenaar signeert

Joke Eikenaar signeert haar nieuwe boek De vloek van Voorst, dat zich afspeelt in het Zwolle van de 14e eeuw. Ook zal ze iets over het boek vertellen en er uit voorlezen.

Zaterdag 12 oktober 11.00  uur

Kom je ook naar de nijntje proeverij van chef-kok Samuel Levie? Proef verschillende hapjes uit het nieuwe nijntje kookboek Eten met nijntje en doe mee aan nijntjes grote groentenquiz. Weet jij welke groenten en fruitsoorten in de hapjes verstopt zitten?

Ontvang het geschenk

Het Kinderboekenweekgeschenk® 2019 is Haaientanden van Anna Woltz. Je krijgt het geschenk van 2 t/m 13 oktober 2019 cadeau van je boekverkoper bij besteding van € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.

Prentenboek van de Kinderboekenweek voor € 7,25

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek® 2019 is André het Astronautje. Opzoek naar Laika van André Kuipers met illustraties van Natascha Stenvert. Het is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek® in oktober 2019 te verkrijgen in de boekhandel voor € 7,25.

.