Helaas is de horeca vanaf donderdag 15 oktober weer gesloten voor 4 weken.  Wil jij met jouw gezin thuis genieten van een heerlijke lunch of diner en lokale ondernemers steunen? Bestel dan je ontbijt, lunch of diner bij één van deze restaurants en maak het thuis gezellig. 

Dit lijstje  zullen we regelmatig aanvullen met lekkere afhaal tips!

Tips voor afhaal ontbijt, lunch of diner in regio Zwolle

Boscafé de Lemeler Esch in Lemele

Ondanks dat het Boscafé gesloten is, kun je alsnog genieten van hun lekkernijen! Van warme dranken en huisgemaakte taarten tot vers belegde broodjes en een lekker soepje. Je kunt het eten en drinken afhalen  naast het Boscafé. Hier verkopen ze onder andere streekproducten en biologische groenten uit eigen tuin.
Kom je  binnenkort langs? Bij de receptie liggen verschillende wandel- en fietsroutes die je gratis mee kan nemen.

Mens & Kinders Café Zwolle

Het café is dan wel gesloten, maar de winkel van Mens & Kinders niet en hier je iets lekkers to go meenemen. Een heerlijke  warme chocolademelk met dot slagroom met salted caramel erboven op om jezelf toch maar een beetje te verwennen. Ze blijven ook bananenbrood, carrot cake en boterkoek in allerlei smaakjes bakken!

't Binnenhof in Paasloo

Het 't Binnenhof in Paasloo zij gesloten en voor de periode van 14 dagen bieden ze toch hun service aan en kun je thuis genieten van een aantal mogelijkheden zoals: brood & ontbijt, maaltijdservice, restaurant aan huis.

Reimink in Heeten

Bij restaurant Reimink in Heeten bieden ze een thuisbuffet aan.

Puik Zwolle en Ommen

Puik in Zwolle en Ommen is geopend voor take away voor zoete en hartige pannenkoeken. Van  woensdag t/m zondag van 16:00 tot 19:30 uur zijn ze geopend voor bestellingen. 

Hartje Zwolle

Stel je eigen lunch samen bij Hartje Zwolle. Je kunt nu thuis genieten van alle gerechtjes op hun kaart. Elke dag kun je bij ze afhalen van 10.00 tot 15.00 uur. Bestel via hun site.

Theehuis de Lemelerberg

Ga je lekker wandelen of spelen op de Lemelerberg en heb je na afloop zin in iets lekkers, dat kan met bij de take away van het theehuis op de Lemelerbeg. Bij de kiosk hebben ze een heerlijk broodje rookworst, pompoensoep of een warme chocolademelk met verse slagroom en natuurlijk koffie to go.

Wanna Waffle in Zwolle

Elke vrijdag, zaterdag en zondag is Wanna Waffle  open voor afhaal. Je kunt de lekkerste wafels en gebakjes meenemen maar ook koffie en andere warme dranken. Je kunt ook een box laten bezorgen of afhalen. Bestel je voor 10.00 uur dan bezorgen ze de box tussen 12.00 en 14.00 uur
 

Herberg Molecaten in Hattem

Bij Herberg Molecaten kun je bestellen en je bestelling afhalen. Je kunt kiezen uit: salades, voorgerechten, hoofdgerechten , maar ook de high tea en de borrelbox. 

Nog meer keuze

Wil je nog meer keuze en eten bestellen bij je favoriete restaurant in Zwolle? Check dan de gezamenlijke site van Horeca Zwolle.

Check hier de mogelijkheden van Horeca Zwolle