Stadkamer is t/m 2 maart 2021 alleen open voor het afhalen van een reservering. Je ontvangt een afhaalbericht van Stadkamer als de reservering klaar staat.
Je kunt je reservering ophalen van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier

Boeken inleveren
Heb je boeken in huis en wil je die inleveren? Dat kan gewoon. Wil je Stadkamer nu liever niet bezoeken? Ook geen probleem. De uitleentermijn is verlengd.

Extra service: Selectie van 5 items door Stadkamer voor jou geselecteerd

Naast het zelf reserveren bieden we je nu ook deze extra service aan; wij maken voor je een selectie van 5 boeken, dvd's of tijdschriften die je de volgende werkdag op kunt halen.

Als je via hallo@stadkamer.nl een mail stuurt met daarin je pasnummer, genrevoorkeur (voor jeugdboeken ook leesniveau) en aangeeft in welke vestiging je het wilt ophalen dan maken wij voor je een selectie van 5 boeken, dvd's of tijdschriften en deze zetten we de volgende (werk)dag voor je klaar op je achternaam in de reserveringskast van de vestiging naar keuze. Deze blijven 8 dagen voor je staan. Je krijgt van ons een email wanneer de materialen voor je klaar staan. Deze materialen moeten nog wel door de klanten worden geregistreerd op de pas!