Sand in the city Zwolle

In de historische stad Zwolle wordt gewoond, gewerkt, gewinkeld en gespeeld. In de maand september moet je vooral even langs Achter de Broeren (bij Waanders), want daar staat een gigantische zandbak. Speel je mee?

Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad. Ontmoet Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel op zaterdag 7 september. Er is van 12.00 - 12.30, 13.30 -14.00 en 15.00 -15.30 een Meet & Greet met de Zandkasteel spelers

Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje. Kom je ook naar Sand in the City?

SCHEP JE MEE?

Kom deze zomer lekker zandkastelen bouwen bij Sand in the City! Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad! Wie weet zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel er ook…

Er is van alles te beleven in en rondom de zandbak. Elke week zijn er speciale activiteiten, zoals schminken en zandproefjes doen. Doomijn Kinderopvang organiseert op de woensdagochtenden een activiteit voor kinderen van 2-4 jaar. En ook Koning Koos van het Zandkasteel komt langs.

Oyfo, het museum voor Kunst en Techniek, heeft ook iets heel leuks bedacht: je kunt meedoen aan workshops en proefjes. Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje.

Kom je ook spelen in 1 van die gigantische zandbakken bij jou in de buurt?

Sand in the City begint in Enschede maar  staan achtereenvolgens ook in Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle.

Sand in the City is een initiatief van Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO). Wij zetten ons in voor de economische ontwikkeling van Overijssel: voor leefbare binnensteden, vitale bedrijventerreinen en levendige kantoorlocaties. Ze bestaan dit jaar 10 jaar en vieren dit jubileum graag met jou!

 

 

 

PROGRAMMA

Voor openingstijden en het programma kun je terecht op: https://www.sandinthecity.nl/stad/Zwolle