Veel mensen hebben tijdens de lockdown last van eenzaamheid. Ouders met kleine kinderen gaan nauwelijks de deur uit en hebben moeite om leuke activiteiten voor hun kinderen te verzinnen. Bij Go-Kids doen we ons best om jullie te voorzien van leuke activiteiten om te doen met de kids, thuis of in je eigen omgeving.

Safari Lokali - van Monkey Moves

Bijvoorbeeld deze mooie oplossing van Monkey Moves: Safari Lokali! Door een Safari Lokali poster voor je raam te hangen kunnen kinderen bij jouw huis 1 van de 21 afbeeldingen van BIG 7 vinden! Deze 7 jungle dieren bieden 21 kleurplaten en 42 simpele beweegactiviteiten voor thuis.

Zoek de Safari Lokali posters

Ouders lopen een rondje door de buurt op zoek naar zo’n mooie Safari Lokali poster achter het raam. Gevonden? Scan dan de QR-code en ontdek welk dier met bijpassende kleurplaat daar verstopt zit.

QR codes met beweegactiviteiten

Op elke kleurplaat vind je twee extra QR-codes naar beweegactiviteiten die horen bij het dier op de kleurplaat. Zo heb je een frisse neus gehaald, misschien wel een vriendje of buurtgenoot gezien die de poster voor het raam heeft hangen en je gaat met nog wat leuks te doen terug naar huis. Iedereen wint, drie keer zelfs!

Meedoen met Safari Lokali?

Wil je meedoen met Safari Lokali en ben je lid van Monkey Moves, dan krijg je de poster gewoon in de bus. Geen lid, maar wil je wel meedoen? Dan kun je via www.safarilokali.nl/  een printvriendelijke poster downloaden. We hopen zo een kleine bijdrage te leveren aan het verminderen van de eenzaamheid en hopen te kunnen blijven verbinden. Ga mee op Safari Lokali!

Poster downloaden