Zomervakantie in het Nederlands Bakkerijmuseum

Vanaf 4 juli is het museum weer geopend.

Kinderbakactiviteit

Activiteiten voor de jeugd mogen deze zomervakantie niet ontbreken. Rekening houdend met de huidige regelgeving zijn er wat aanpassingen. 

Het museum introduceert de ‘familiebaktafel’. Familieleden kunnen met elkaar koekjes bakken aan privétafels met voldoende afstand tot de andere gasten. Je kunt metje kinderen deelnemen aan de bakactiviteiten tussen 10.00 en 16.00 uur.

Je hoeft enkel te reserveren voor uw museumbezoek. Voor de kinderbakactiviteiten hoef je niet apart te reserveren.

Speurtocht

Voor de jeugd is er deze zomervakantie een leuke en spannende speurtocht.  Een zoektocht naar deegrollers die een verstrooide bakker is kwijtgeraakt.  De fraaie negentiende-eeuwse bakkerswinkel is daarbij het eindpunt waar inzet natuurlijk beloond moet worden!

Poffertjessalon

Vanaf 4 juli neemt het Nederlands Bakkerijmuseum een nieuwe locatie in gebruik. Een eerbiedwaardig pand met rode luikjes dat onderdak biedt aan een echte poffertjessalon uit grootmoeders tijd. Alleen al het interieur is de moeite van het bekijken waard. Tussen al het fraais zie je de bakkers aan het werk. Poffertjes bakken is een kunst en je zult verbaasd zijn over de vingervlugheid waarmee ze gebakken worden. Opeten kan met mooi weer ook buiten op het fraaie pleintje voor de salon.

De Poffertjessalon van het Nederlands Bakkerijmuseum is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor de actuele openings- en demonstratietijden op www.bakkerijmuseum.nl