Uit eten met kinderen in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Wat is het toch leuk om samen met je gezin uit eten te gaan in een kindvriendelijk restaurant. Of heerlijk een klein hapje of taartje eten op een knus terras met heaters en in het voorjaarszonnetje.

Pannenkoekenrestaurant Lokate

Lokate pannenkoekenrestaurant

Lekker pannenkoeken eten bij Lokate in Wijhe. Hier is uit eten gaan een ware beleving. 

Eenmaal binnen begint de magie al gelijk, je kijkt werkelijk je ogen uit. Kaarsen zweven als betoverd door de ruimte en het heelal lijkt op steenworp afstand. En de kans is groot dat je tussen de gangen door de magie aan den lijve zult beleven...

Eetcafé Burgers & Grill

eetcafé burgers & grill giethoorn

Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill in Giethoorn gelegen op Villapark Giethoorn is toegankelijk voor alle daggasten, ongeacht of je op het park verblijft.  Beneden is het gezellige eetcafé, met terras en speeltuin aan de achterkant, en boven is er een heuse speelzolder voor de kinderen. 

Restaurant Reimink

restaurant Reimink

Het restaurant Reimink met midget golfbaan en grote speeltuin heeft een groot terras.  Heerlijk een hapje eten met de kinderen zonder dat het weer een spelbreker kan zijn. Voor of na het eten is er natuurlijk alle tijd voor de speeltuin of zelfs een potje midget golf.

't Binnenhof

binnenhof restaurant paasloo

Bij restaurant met terras 't Binnenhof in Paasloo is het voor gezinnen goed toeven.  Kids hebben hier alle ruimte en kunnen zowel binnen als buiten naar hartenlust spelen, dus lang vervelend aan tafel zitten is er hier niet bij. Er zijn ook tal van activiteiten in de omgeving van het restaurant te doen, dus ideaal voor een compleet dagje uit met afsluiter lekker eten in het restaurant.

Boscafé Lemeler Esch

boscafé lemeler esch

Heerlijk wandelen op de Lemelerberg en na afloop een lekker drankje met een hapje bij het boscafé Lemeler Esch. Het boscafé (met terras) is ook geopend voor daggasten van de camping. En in de voorjaarsvakantie zijn er ook nog krokus doedagen  voor kids te doen.

McDonalds Kampen Heerde Zwolle

McDonalds uit eten

Lekker dagje op pad met de kinderen? Dan mag een bezoekje aan McDonald’s natuurlijk niet ontbreken. Met restaurants in Heerde, Kampen en drie in Zwolle is er altijd wel eentje in de buurt. Waar McDonald’s Zwolle-Centrum ideaal is om even uit te rusten tijdens een dagje winkelen, zitten de andere restaurants boordevol vertier voor kinderen. Lekker klauteren in de GymFun of Playland, een actief spel op de MagicTable of rondspringen op de MagicFloor: er is genoeg te doen! En een bezoekje is natuurlijk niet compleet zonder… een heerlijke Happy Meal!

 

Terrassen

Is het lekker weer met een zonnetje dan kan het ook heerlijk toeven zijn op een terrasje. Vaak voor kids wel fijner omdat ze meer ruimte hebben. We hebben de kindvriendelijke terrasjes waar kids de ruimte hebben of zelfs lekker kunnen spelen in een speeltuin voor je op een rijtje gezet. 

Kindvriendelijke terrasjes =>

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig pannenkoekenrestaurant, check dan ons overzicht.

Pannenkoekenrestaurants =>

Begin maart gaan ook al vaak de eerste ijssalons weer open.

IJssalons =>

Log In