Sportieve uitjes & activiteiten in de zomervakantie in regio Zwolle

Wil je graag sporten of een sportieve activiteit in de vakantie doen, dan is er genoeg aanbod voor kinderen.

Hiawatha Actief in Dalfsen en Zwolle

Heb je zin om met gezin een sportief uitje in de natuur en of op het water te doen? Bekijk dan eens het aanbod van Hiawatha Actief. Ze hebben een locatie in Zwolle ( Potgieterssingel) en in Dalfsen.

Zo kun je o.a. :

  • Geocaching
  • Kickbiken met Kanotocht doen
  • Suppen
  • In een Eendje rijden en een toer door het Vechtdal maken
  • Kano of kajak huren
  • Motorboot  of sloep huren

Wil je het actuele aanbod voor de zomervakantie weten, klik dan op de button.

Hiawatha Actief aanbod =>

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de meivakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie . 

Streetskills Zwolle

Wil jij een echte freestyle voetballer worden, of vind je het gaaf om spectaculaire voetbaltrucs aan te leren? Check dan de mogelijkheiden van Streetskills Zwolle. 

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de meivakantie geopend voor  klimmen. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. Na afloop een lekker drankje of ijsje op het gloednieuwe terras aan het water. 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.. FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren. En heb je de gave FunZone korting al gezien? We hebben een jumpdeal met 25% korting. 

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals de Arne Slot dagen  en Skills Voetbaldagen in Berkum, bij SVI en in Dalfsen.

Arne Slot voetbaldagen

Wil jij de zomervakantie lekker afsluiten met een fantastisch voetbalfeest? Dan zijn de Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim iets voor jou! 

Naast vele leuke voetbaloefenvormen en partijspellen, zorgen we ook voor afwisseling met een leuke voetbalquiz, een bingo, uitrazen op de stormbaan en vele andere leuke spelactiviteiten.

Op dit moment hebben we al bijna 75 aanmeldingen van jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Dit betekent dat er nog 25 plekken beschikbaar zijn.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  In de vakantie worden er allerlei spelletjes aangeboden en is er een groot oplaastoestel in het water. In de zomer zijn er geen zwemdisco's. De eerst volgende zwemdisco is vrijdag 2 september weer.

Boulderhal Roest

Redelijk nieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren. Onlangs zijn onze Go-Kids reporters wezen boulderen en hun beleving hebben ze in een blog beschreven.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports. Ben je gek op stoere sporten? Meld je dan aan voor de Summercamp 3 daagse. Er worden maar liefst 4 Summercamps georganiseerd.

Summercamp 3 daagse =>

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

waterrecreatie go-kids

Waterrecreatie in Zwolle, Weerribben-Wieden en Giethoorn

Wil je graag een sportief uitje in een stad of mooi natuurgebied, dan zit je in Zwolle en omgeving van Giethoorn uitstekend. Er is veel aanbod van waterfiets, bootjes huren, suppen, kanoën en kajakken. We hebben het aanbod voor je uitgezocht.

Waterrecreatie =>

 

 

 

 

 

 

 

Log In