Sportieve uitjes & activiteiten in de zomervakantie in regio Zwolle

Wil je graag sporten of een sportieve activiteit in de vakantie doen, dan is er genoeg aanbod voor kinderen.

Hiawatha Actief in Dalfsen en Zwolle

Heb je zin om met gezin een sportief uitje in de natuur en of op het water te doen? Bekijk dan eens het aanbod van Hiawatha Actief. Ze hebben een locatie in Zwolle ( Potgieterssingel) en in Dalfsen.

Zo kun je o.a. :

  • Geocaching
  • Kickbiken met Kanotocht doen
  • Suppen
  • In een Eendje rijden en een toer door het Vechtdal maken
  • Kano of kajak huren
  • Motorboot  of sloep huren

Wil je het actuele aanbod voor de zomervakantie weten, klik dan op de button.

Hiawatha Actief aanbod =>

Kobalt Karting

kobalt karting

Op zoek naar avontuur, adrenaline en competentie? Dan is kinder karting van Kobalt in Zwolle een perfect uitje. Je kunt het evt. combineren met de VR Experience. Deze vakantie hebben ze een te gekke deal; 15% op al hun activiteiten.
 
Ook ideaal voor een stoer kinderfeestje. 
 

Zwembad de Tippe in Heino

de tippe heino

Het openlucht zwembad de Tippe in Heino is een heerlijk zwembad met 3 ruime zwembaden, ligweides en ligbedden bij het zwembad. Er is een leuke speeltuin en er wordt allerlei leuke activiteiten in de zomer georganiseerd. 

Peakz Padel Zwolle

peakz padel zwolle

Paddelen is de snelst groeiende sport in Nederland en het is leuk voor jong en oud. Peakz Padel Zwolle is gevestigd bij de IJssehallen en heeft outdoor, maar ook indoor banen. Samen met je kids een potje padellen deze zomer. Vanaf september zijn er weer kidslessen. In de zomer zijn er kidsgames.
 

Zwembad Tijenraan Raalte

Heerlijk indoor zwemmen in Zwembad Tijenraan! Voor kids maakt het niet uit en ideaal als het weer een beetje tegen zit.

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de vakantie lekker lang geopend voor  klimmen. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. Na afloop een lekker drankje of ijsje op het gloednieuwe terras aan het water. 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.. FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren. En heb je de gave FunZone korting al gezien? We hebben een jumpdeal met 15% korting. 

Frontrow Skills & Fun Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door Skills & Fun diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals de Arne Slot dagen  en  Voetbaldagen in Berkum, bij SVI en in Dalfsen.

Arne Slot voetbaldagen

Wil jij de zomervakantie lekker afsluiten met een fantastisch voetbalfeest? Dan zijn de Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim en Geesteren iets voor jou! 

Naast vele leuke voetbaloefenvormen en partijspellen, zorgen we ook voor afwisseling met een leuke voetbalquiz, een bingo, uitrazen op de stormbaan en vele andere leuke spelactiviteiten.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  In de vakantie worden er allerlei spelletjes aangeboden en is er een groot oplaastoestel in het water. In de zomer zijn er geen zwemdisco's. De eerst volgende zwemdisco is vrijdag 2 september weer.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

Nieuwe activiteiten

Het klimbos is al jaren een begrip, maar wist je dat ze nog veel meer activiteiten aanbieden? Denk aan: Bubble football, boogschieten, kanoverhuur, archery tag, aqua bubble, lasergamen en nog veel meer. 

Compleet aanbod =>

Midget golfen Reimink

Bij Restaurant Reimink in Heeten kun je niet alleen lekker eten of een terrasje pakken. Ze hebben ook een toffe midget golfbaan. Heerlijk samen met je gezin een balletje slaan en kijken wie de minste slagen nodig heeft. Ook ideaal te combineren met de grote speeltuin. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports. Ben je gek op stoere sporten? Meld je dan aan voor de Summercamp 3 daagse. Er worden maar liefst 4 Summercamps georganiseerd.

Summercamp 3 daagse =>

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

waterrecreatie go-kids

Waterrecreatie in Zwolle, Weerribben-Wieden en Giethoorn

Wil je graag een sportief uitje in een stad of mooi natuurgebied, dan zit je in Zwolle en omgeving van Giethoorn uitstekend. Er is veel aanbod van waterfiets, bootjes huren, suppen, kanoën en kajakken. We hebben het aanbod voor je uitgezocht.

Waterrecreatie =>

 

 

 

 

 

 

 

Log In