Sportieve uitjes en activiteiten in de herfstvakantie in regio Zwolle

Lekker sporten in de vakantie, dat kan want er is genoeg te doen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de herfstvakantie in de regio Zwolle. 

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark

klimbos heidepark

Kies voor een sportief en avontuurlijk uitje in het bos. Ga naar het klimbos Heidepark in Lemelerveld. Een prachtig klimbos voor jong en oud. Je kunt in de herfstvakantie dagelijks vanaf 12.00 uur klimmen.

Snowsports Zwolle

snowsports zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Probeer dan eens een proefles. 

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! Lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank. En natuurlijk lekker spelen met opblaasbootjes, matten, onderwaterpuzzels, snorkelen en nog veel meer.
Deze herfstvakantie staat in teken van allerlei herfst- en Halloweenactiviteiten.

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone Zwolle. Kids kunnen hier eindeloos springen. Tricks zoals een salto of back flilp leren bij de jumprangers of de ninjabaan bedwingen of dodgebal spelen. 

FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Frontrow Skills & Fun Voetbaldagen 

Skills voetbal Zwolle

Ook deze vakantie worden er weer door Skills Voetbalschool de voetbaldagen georganiseerd. Zo kun je voetballen in Zwolle, Wezep en Dalfsen.

Nieuw: Kom op in de herfstvakantie op woensdag 25 oktober naar de Skills & Fun  Basketbal & Fun Opvang in Zwolle bij Landstede Sportcentrum. De opvang is van 9.30 tot 12.00 uur.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Op maandag 17 oktober is speciaal voor peuters in groep 1 en 2 een zwem- & sportinstuif. Op elke vrijdagavond er weer een Blitzkids zwemdisco. Er is weer een zwemdisco op 14 en 21 oktober. En op 28 oktober is er een Halloween zwemdisco.

Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden!

Hiawatha Actief in Dalfsen en Zwolle

Heb je zin om met gezin een sportief uitje in de natuur en of op het water te doen? Bekijk dan eens het aanbod van Hiawatha Actief. Ze hebben een locatie in Zwolle ( Potgieterssingel) en in Dalfsen. Zo kun je o.a. :

  • Geocaching
  • Kickbiken met Kanotocht doen
  • In een Eendje rijden en een toer door het Vechtdal maken
  • Kano of kajak huren
  • Motorboot  of sloep huren

Wil je het actuele aanbod voor de herfstvakantie weten, klik dan op de button.

Hiawatha Actief aanbod =>

Thuiswedstrijd van Landstede Hammers met Go-Kids hal

Dit keer niet zelf sporten, maar naar een sportwedstrijd kijken. Op zondag 22 oktober is er weer een basketbal thuiswedstrijd van Landstede Hammers. Ook ben je niet thuis in de wereld van de basketbal, dan is zo'n wedstrijd echt een feestje. Veel actie en entertainment. Ook deze zondag is er weer een Go-Kids hal voor kids. Ze kunnen dan tijdens de wedstrijd zelf een potje basketballen, of lekker spelen op de opblaaskussens of gewoon even kleuren aan de kleurtafel.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

kobalt karting

Kobalt Karting

Op zoek naar avontuur, adrenaline en competentie? Dan is kinder karting van Kobalt in Zwolle een perfect uitje. Je kunt het evt. combineren met de VR Experience. Deze vakantie hebben ze een te gekke deal; 15% op al hun activiteiten.
 
Ook ideaal voor een stoer kinderfeestje. 

peakz padel zwolle

Peakz Padel Zwolle

Paddelen is de snelst groeiende sport in Nederland en het is leuk voor jong en oud. Peakz Padel Zwolle is gevestigd bij de IJssehallen en heeft outdoor, maar ook indoor banen. Samen met je kids een potje padellen deze herfst. Vanaf september zijn er weer kidslessen en je kunt ook tussentijds instromen.
reimink midget golf

Midget golfen Reimink

Bij Restaurant Reimink in Heeten kun je niet alleen lekker eten of een terrasje pakken. Ze hebben ook een toffe midget golfbaan. Heerlijk samen met je gezin een balletje slaan en kijken wie de minste slagen nodig heeft. Ook ideaal te combineren met de grote speeltuin. 

Log In