Sportieve en indoor uitjes in de herfstvakantie in de regio Zwolle

Spelen in speelparadijs is leuk, maar er is zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de herfstvakantie in de regio Zwolle.

 

Mens & Kinders

In de herfstvakantie zijn er geen lessen bij Mens & Kinders. De gymzaal is de hele dag open  om lekker in te spelen. Daarnaast kunnen kun je ook bij mooi weer in de tuin spelen.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! Lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank. En natuurlijk lekker spelen met opblaasbootjes, matten, onderwaterpuzzels, snorkelen en nog veel meer.
Ook voor de kleinsten is zwembad Tijenraan geschikt. Het warme therapiebad of het instructiebad worden ingericht als waterspeeltuin (informeer wel even wanneer dit aangeboden wordt!).
En natuurlijk kun je ook nog even relaxen in het heerlijke bubbelbad.

In de herfstvakantie is er van alles te doen. Spelen in een leuke waterspeeltuin of meedoen aan de monsterrace, de heksendans, de griezelhindernisbaan, de aquabubbel en nog veel meer bibberende activiteiten rondom het thema Halloween!

Trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark Krazy Kangaroo. 

Het is  mogelijk om een jumparrangement te boeken via Go-Kids. Dit arrangement biedt heel veel jump plezier met hapje en drankje. Wil je deze zomervakantie onbeperkt junpen, neem dan een zomerabonnement voor 75,- En ken je de jump- & zwemdeal van Krazy Kangaroo en zwembad de Vrolijkheid al? Een uur jumpen en dagje zwemmen voor maar € 14,-. 

Krazy Kangaroo is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Krazy Kangaroo heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  

En wil je als ouder niet mee gaan zwemmen, geen probleem, er is ook een heerijke horecaplek waar je even rustig koffie kunt gaan drinken en boekje kunt lezen. 

De vakantie start op vrijdag 9-10 met een Blitzkids floating bioscoop en vrijdag 16-10 is er weer een blitzkids zwemdisco.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Maak dan gebruik van Snowsports deal en ontvang 50% korting op een introductieles.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren. Beetje vreemd in zomer, wel heel leuk.....

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle bestaat al 4 jaar in Zwolle en toch kennen weinig gezinnen het al. Uiteraard hebben ze een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen een leuke escape boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Wil jij deze unieke beleving nog spelen? Dan moet je snel zijn! De Klokkenluider is nog tot 17 oktober 2020 te boeken.

Ben je nieuwsgierg, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd, 

Boulderhal Roest

Gloednieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren.

In  de herfstvakantie staan ze bij Boulderhal Roest klaar om families op gang te helpen met een korte instructie om ze zelfstandig een leuke ochtend of middag te laten hebben. 

Kids ontvangen op vertoon van de Go-Kids deal gratis een beker warme Chocomel als ze komen klimmen in de herfstvakantie.

Wil je een proefles in de vakantie volgen, dan zijn dit de tijden:

5-8 jaar; Woensdag van 15:45 – 17:15 en Zaterdag van 9:30 – 11:00

9-12 jaar; Woensdag van 15:45 – 17:15 en Zaterdag van 11:15 – 12:45

13-18 jaar; Woensdag van 15:45 – 17:15 en Zaterdag van 11:15 – 12:45

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinder activiteiten zoals de Bieb, bits en bots activititeit de ridder redt de jonkvrouw op 14 oktober in Raalte.

Skills voetbalschool Zwolle en Dalfsen

Zoek jij een sportieve activiteit voor de herfstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op maandag 12 en dinsdag 13 oktober organisereert Skills van 09.00 uur – 15.00 uur de Herfst Voetbaldagen 2020 bij vv Berkum in Zwolle en op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober bij Sportpark Gerner in Dalfsen

City games van de Workshop Meesters

Wil je deze kerstvakantie iets actiefs en avontuurlijks doen met je kids. Wat dacht je van een city interactieve game in de stad Zwolle? Bij de Workshop Meesters hebben ze een aantal games, maar je kunt ook met je gezin en of vrienden gaan lasergamen.  En ben je liever creatief bezig met een aantal kids huur dan een creatieve workshopbox voor thuis zoals  handlettering. 

Log In