Binnenpret en indoor uitjes in de zomervakantie in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de zomervakantie in de regio Zwolle. 

X-cube pathé Zwolle

X-cube van Pathé Zwolle 

Pathé ken je van de kinderfilms, maar sinds kort hebben ze een gloednieuwe X-cube. Dit is een mix van een escape room en een videogame. Binnen een half uur moet je met je team een missie uitvoeren aan de hand van allerlei deelopdrachten en met behulp van een groot interactief scherm en controllers. Je speelt het spel met 2 en max 6 spelers en er zijn voor kinderen vanaf ca. 9 jaar 2 games te spelen. Onlangs hebben onze Go-Kids reporters de X-cube voor je getest en er een blog over geschreven. Wij vonden het een leuke beleving voor jong en oud. 

Meer info X-cube =>

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is zwemen altijd leuk of dit nu indoor of outdoor is het maakt ze vaak niet uit. in Zwembad Tijenraan kun je ook in de zomer terecht. 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.. FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren. En heb je de gave FunZone korting al gezien? We hebben een jumpdeal met 15% korting. 

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  In de vakantie worden er allerlei spelletjes aangeboden en is er een groot opblaastoestel in het water. In de zomer zijn er geen zwemdisco's. De eerst volgende zwemdisco is vrijdag 2 september weer.

pathé kinderfilms

Pathé Zwolle 

Een (mid)dagje uit naar de bioscoop. De meeste kids vinden dit een super leuk uitje en er is deze zomer ontzettend veel aanbod met kinderfilms

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierig, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY en er meer buiten games te spelen. Deze zijn superleuk voor gezinnen. 
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt. deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Vind je of lijkt je skiën leuk ga dan in de vakantie naar het skicentrum en neem bijv. een introductieles bij Snowsports. En waarom ook niet in de zomer. En ken je de Extreme sports Summercamp al? 

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Waan je in de jungle in Junglepark de Orchideeën Hoeve. Er is hier zoveel leuks te doen voor kids. Ze hebben deze vakantie weer een aantal activiteiten zoals de dierenverzorger ontmoeten, nieuwe familieshow en kids kunnen weer lekker speuren met de nieuwe speurtocht. 

25 gezelschapsspelletje voor het gezin

Deze lange vakantie is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Log In