Binnenpret en indoor uitjes in de zomervakantie in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de zomervakantie in de regio Zwolle. 

Pathé Zwolle 

kinderfilm minions pathé

Een (mid)dagje uit naar de bioscoop. De meeste kids vinden dit een super leuk uitje en er is deze zomer ontzettend veel aanbod met kinderfilms. Momenteel is er een te gekke spaaractie van Pathé en voor of na de film kunnen kids lekker spelen in de Kids Corner van Charlie.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de meivakantie van 1 t/m 8 mei organiseert Sportbedrijf Raalte volop activiteiten in  zwembad Tijenraan voor iedereen die graag wil bewegen. In het zwembad zijn er iedere dag activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders, En op 30 april is er het Glitter en Glamour discozwemmen.  

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.. FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren. En heb je de gave FunZone korting al gezien? We hebben een jumpdeal met 25% korting. 

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  In de vakantie worden er allerlei spelletjes aangeboden en is er een groot opblaastoestel in het water. In de zomer zijn er geen zwemdisco's. De eerst volgende zwemdisco is vrijdag 2 september weer.

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierig, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt. deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Boulderhal Roest

Redelijk nieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren. Onlangs zijn onze Go-Kids reporters wezen boulderen en hun beleving hebben ze in een blog beschreven.

escape zwolle

Escape Zwolle

Bij Escape Zwolle hebben ze natuurlijke leuke escape rooms voor kids en gezinnen, maar ze bieden ook city games aan in Zwolle. En je kunt er ook voor kiezen om een thuis escape te gaan.  Kortom: Escape Zwolle heeft voor ieder wat wils, zowel binnen als buiten.  

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Vind je  of lijkt je skiën leuk ga dan in de  meivakantie naar het skicentrum en neem bijv. een introductieles bij Snowsports.

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Waan je in de jungle in Junglepark de Orchideeën Hoeve. Er is hier zoveel leuks te doen voor kids. Ze hebben deze vakantie weer een aantal activiteiten zoals de flamingoverzorger ontmoeten, nieuwe familieshow en kids kunnen weer lekker speuren met de nieuwe speurtocht. 

25 gezelschapsspelletje voor het gezin

Deze lange vakantie is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Log In