Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de voorjaarsvakantie in de regio Zwolle. 

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie.

Springkussenfestijn

 En 20 februari is de sporthal 1 omgetoverd tot een heus springkussenfestijn. Kids kunnen de hele ochtend eindeloos komen springen op de vele springkussens. 

Vakantie in Tijenraan =>

IJsbeelden Festival

ijsbeelden festival zwolle

Het IJsbeelden Festival in Zwolle is afgelopen weekend geopend en is nog t/m de voorjaarsvakantie te zien. Het thema voor dit jaar is: Mythen en legenden. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer! Een ideaal winters uitje voor de hele familie. Het festival is alle dagen geopend, behalve op de maandag.  

Naar het IJsbeelden Festival >

X-cube in Pathé Zwolle

X-cube Pathé Zwolle

De X-cube is een gloednieuwe beleving voor jong en oud bij Pathé Zwolle. Het is een mix van een interactieve escape room en videogame.  Er zijn 2 games voor kids vanaf 9 jaar en je kunt een game met max 6 personen spelen.  De X-cube is los te boeken en is een ideaal gezinsuitje voor deze zomer. We hebben van de zomer de X-cube uitgetest en lees hier onze blog.

Naar X-Cube > 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Naar Trampolinepark Funzone > 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het  indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ga je in de voorjaarsvakantie niet op wintersport, maar je wil je toch lekker skiën of snowboarden bekijk dan de mogelijkheden zoals een introductieles bij Snowsports.

Naar SnowSports >

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad. Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden! Zo is er elke vrijdagavond een zwemdisco. 

Je kunt in de vakantie ook meedoen met de zeemeermin zwemmen workshop. 

Naar de Vrolijkheid >

Skills Voetbaldagen 

Skills Zwolle

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals Arne Slot dagen,  voetbaldagen, maar ook basketbal en volleybal in de zaal.

Naar de Skills Voetbaldagen >

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Naar The Great Escape >

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Naar de Stadkamer >

Preston Palace 

preston palace

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainment center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit.

Naar Peston Palace >

Bibliotheek Salland 

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte, Heino, Ommen, Wijhe en Olst organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.  Ook deze weer genoeg leuke activiteiten.

Naar Bibliotheek Salland >

Emsflower

emsflower

Zijn jullie al bezig met het maken van plannen voor de voorjaarsvakantie? Misschien is een dagje uit over de grens een goed idee! De Duitsers hebben geen vakantie volgende week dus met de drukte zal het daar meevallen!
Bijvoorbeeld bij Emsflower Erlebnispark. Waar je overdekt kunt genieten van de mooiste natuur in de tropische tuinen, dieren en speeltuinen.
Tip: Ga je op zondag reserveer er dan een ontbijt. Je kunt hier hoe dan ook heerlijk eten in het restaurant!
 

Dagje Beerze Bulten

beerze bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn vast wel bekend, maar je kunt meer doen bij de Beerze Bulten. Bij  een dagje Beerze Bulten  kun je ook bowlen, maar je kunt ook een verwenmomentje bij de beautysalon doen. Leuk moeder dochter momentje. 

Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. Kids betalen € 10,- en ouders maar €6,- voor een compleet dagje uit. 

25 Gezelschapsspelletje voor het gezin

Go-Kids spelletjes

Deze lange kerstperiode is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Log In