Binnenpret en indoor uitjes in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de voorjaarsvakantie in de regio Zwolle. 

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie.

Zwemdisco & Springkussenfestijn

Zo is er een baby- en peuterdisco op zaterdagmiddag 25 februari en in de vooravond een zwemdisco voor de schoolgaande kinderen. En 28 februari is de sporthal 1 omgetoverd tot een heus springkussenfestijn. Kids kunnen de hele ochtend eindeloos komen springen op de vele springkussens. 

Springkussenfestijn =>

IJsbeelden Festival

Ijsbeelden festival

Het IJsbeelden Festival in Zwolle is nog geopend tot en met 5 maart. Het thema voor dit jaar is: What a Wonderful World.  “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer! Ga je niet op wintersport, maar wil je toch een winters uitje ervaren, bestel dan snel je tickets voor de laatste week.  

Doe mee met onze kleurplaten winactie en maak kans op één van de  McDonald's  voucher t.w.v €10,-

Meer info winactie =>

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ga je in de voorjaarsvakantie niet op wintersport, maar je wil je toch lekker skiën of snowboarden bekijk dan de mogelijkheden zoals een introductieles bij Snowsports.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad. Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden! Zo is er elke vrijdagavond een zwemdisco. 

Skills Voetbaldagen 

Skills Zwolle

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals Voetbal & Fun opvang in de zaal van Landstede Sportcentrum.

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Kobalt Karting

kobalt karting

Op zoek naar avontuur, adrenaline en competentie? Dan is kinder karting van Kobalt in Zwolle een perfect uitje. Je kunt het evt. combineren met de VR Experience.
 
Ook ideaal voor een stoer kinderfeestje. 
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Waan je in de jungle in Junglepark de Orchideeën Hoeve. Er is hier zoveel leuks te doen voor kids. Ze hebben deze vakantie weer een aantal activiteiten zoals de flamingoverzorger ontmoeten, nieuwe familieshow en kids kunnen weer lekker speuren met de nieuwe speurtocht. 

Preston Palace 

preston palace

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainment center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit.

Bibliotheek Salland 

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte, Heino, Ommen, Wijhe en Olst organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.  Ook deze weer genoeg leuke activteiten.

Emsflower

emsflower

Zijn jullie al bezig met het maken van plannen voor de voorjaarsvakantie? Misschien is een dagje uit over de grens een goed idee! De Duitsers hebben geen vakantie volgende week dus met de drukte zal het daar meevallen!
Bijvoorbeeld bij Emsflower Erlebnispark. Waar je overdekt kunt genieten van de mooiste natuur in de tropische tuinen, dieren en speeltuinen.
Tip: Ga je op zondag reserveer er dan een ontbijt. Je kunt hier hoe dan ook heerlijk eten in het restaurant!
 

Dagje Beerze Bulten

beerze bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn vast wel bekend, maar je kunt meer doen bij de Beerze Bulten. Bij  een dagje Beerze Bulten  kun je ook bowlen, maar je kunt ook een verwenmomentje bij de beautysalon doen. Leuk moeder dochter momentje. 

Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. Kids betalen € 10,- en ouders maar €6,- voor een compleet dagje uit. 

25 Gezelschapsspelletje voor het gezin

Deze lange kerstperiode is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Log In