Binnenpret en indoor uitjes in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de voorjaarsvakantie in de regio Zwolle. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ga je in de voorjaarsvakantie niet op wintersport, maar je wil je toch lekker skiën of snowboarden bekijk dan de mogelijkheden zoals een introductieles bij Snowsports.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie van 22 tot 27 februari organiseert Sportbedrijf Raalte volop activiteiten in sportcentrum en zwembad Tijenraan voor iedereen die graag wil bewegen. In het zwembad zijn er iedere dag activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders, met als highlights piraten- en discozwemmen waarbij iedereen verkleed mag komen. Op 22 februari komt het Sport – en beweegplein naar Tijenraan. Hier kunnen mensen met én zonder beperking kennis maken met verschillende sporten.

Trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark Krazy Kangaroo. Krazy Kangaroo is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Krazy Kangaroo heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad. Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden! Zo is er elke vrijdagavond een zwemdisco. 

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierig, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Boulderhal Roest

Redelijk nieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren. Onlangs zijn onze Go-Kids reporters wezen boulderen en hun beleving hebben ze in een blog beschreven.

escape zwolle

Escape Zwolle

Bij Escape Zwolle hebben ze natuurlijke leuke escape rooms voor kids en gezinnen, maar ze bieden ook city games aan in Zwolle. En je kunt er ook voor kiezen om een thuis escape te gaan.  Kortom: Escape Zwolle heeft voor ieder wat wils, zowel binnen als buiten. 

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Waan je in de jungle in Junglepark de Orchideeën Hoeve. Er is hier zoveel leuks te doen voor kids. Ze hebben deze vakantie weer een aantal activiteiten zoals de flamingoverzorger ontmoeten, nieuwe familieshow en kids kunnen weer lekker speuren met de nieuwe speurtocht. 

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.

25 gezelschapsspelletje voor het gezin

Deze lange kerstperiode is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Log In