Attractie- en themaparken  in de zomervakantie in regio Zwolle

De regio Zwolle heeft een aantal leuke attractie- en themaparken en deze parken hebben ook veel te bieden in de zomervakantie. Bekijk hier het aanbod.

Dinoland

Dinoland is alle dagen in de zomervakantie geopend en je kunt genieten van alle dino's en naar hartenlust spelen. 

Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Er is elke dag een te gekke dinoshow te zien.

En wist je dat je dit jaar ook op Dino zomerkamp kunt? Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 27 t/m vrijdag 12 augustus en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.  

Avonturenpark Hellendoorn

Ga lekker avonturen beleven deze zomervakantie  in  Avonturenpark Hellendoorn 

Deze zomer kun je volop genieten van meer dan 30 attracties in het Avonturenpark. Er zijn 2 attracties vernieuwd; Oldtimers en achtbaan 𝗕𝗮𝗹𝗮𝗴𝗼𝘀. En er komt deze zomer een 4e achtbaan, genaamd Ridderstrijd. Ook is het op warme dagen natuurlijk het atrractiepark te combineren met het slidepark.

 

Dierenpark Taman Indonesia

Wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Binturongs die 30 meterhoog in de boom wonen? Deze en andere dieren uit Indonesië vind je in Dierenpark Taman IndonesiaDeze zomer hebben ze weer tal van leuke activiteiten. 

waarbeek

Attractiepark de Waarbeek

Ontdek het familie pretpark De Waarbeek in Hengelo. Het park waar moderne attracties, nostalgie en een heerlijk all-in dagje uit samenkomen. 

Ben je benieuwd naar het all-in concept en wat er allemaal te doen, lees dan onze blog.

De Orchideeën Hoeve

Ook deze zomer schijnt de  zon in de Orchideeën Hoeve.

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg oog in oog te staan met de nieuwe stokstaartjes, mag je de papegaaitjes zelf een cupje nectar voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin. 

 Schuif dan tijdens de zomervakantie aan bij de dagelijkse junglefreakshow .  Let op! Het aantal plaatsen in het Jungletheater is beperkt. Vol = Vol.

Dagje naar Wildlands

Wildlands is ietsje naar het noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar nog prima vertoeven. 

Kermis in Zwolle

Van 12 t/m 21 augustus is er weer Kermis in Zwolle in het Wezenlandenpark  Ideaal voor een gezinsuitje met een dagje Zwolle.

Go-Kids pretparken special

Go-Kids pretparkenspecial

Vorig jaar hebben we een E-magazine over pretparken uitgegeven. We hebben de leuke pretparken op een rijtje in Nederland gezet, maar ook de parken in Europa die je niet mag missen voor een dagje of weekendje pretpark met de kinderen. Dit doen we niet zomaar met een blog; dit doen we met een exclusieve 80-pagina dikke gratis Pretparkspecial, boordevol tips, unieke kijkjes achter de schermen (alles over veiligheid bij Avonturenpark Hellendoorn), prachtige foto's, grappige weetjes en verrassende tips.

Ps. Niet alle (win)acties zijn meer geldig.

 

 

 

Log In