Pasen 2024, de leukste paasuitjes in Zeeland!

Pasen komt er weer bijna aan, een extra vrije dag om iets leuks te doen met het gezin en familie en vrienden.  Een geweldige tijd om eropuit te gaan met het gezin en te genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft. Er zijn tal van activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin, zoals eieren zoeken, paaseieren schilderen en leuke uitstapjes maken. Wij hebben de leukst uitjes en dagjes weg in de omgeving voor je op een rijtje gezet!

Port Zélande

Niet echt Zeeland maar altijd leuk is Center Parcs Port Zélande. Je kan hier niet alleen lekker op vakantie vieren maar ook een dagje gaan zwemmen, klimmen, midget golfen. En je kan gratis mee doen met het entertainment programma,  met onder andere een Kids Disco, de Knotsgekke spelshow en Orry & Vrienden shows! Wist je dat de Paashaas zijn eigen cottage heeft op Port Zélande? Je kan dus ook de Paashaas ontmoeten en misschien vind je wel een paasei!

Pasen 2023 Zeeland

Pasen 2023 Zeeland

Eeterij & Spelerij Vierlinden

Vier pasen met een heerlijke brunch in Goes bij Eeterij & Spelerij Vierlinden. Naast het genieten van je heerlijke brunch kunnen de kids zich vermaken in de speeltuin. Klik hier om hun website te bezoeken voor meer informatie en om te reserveren, want VOL=VOL.

Vierlinden Goes Pasen 2023

Pasen in Zeeland gezinsuitjes

Speuren met Pasen

Tijdens de pasen kan je natuurlijk ook weer een leuke speurtocht doen! Heb je onze blog al gelezen over de speurtocht in Veere? Je kan natuurlijk ook een andere speurtocht doen van de Zeeuwse speurtochten!

Pasen Zeeland met kids

Pasen Zeeland 2023 met kids

Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant

Bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant kan je niet alleen heerlijk Paas brunchen en natuurlijk op avontuur bij de dieren. Maar hier is het dubbelfeest! Bij droog weer is het tof om een potje midgetgolf te spelen met elkaar. Hoe tof is dat! Klik hier voor meer informatie.

Pasen in de Zeeland Berkenhof Tropical Zoo

Dagje weg met Pasen

Five Star Farm

Beleef een dag vol vermaak en speelplezier bij speelboerderij Five Star Farm! Kom met je gezin en ontdek de ruime binnenspeeltuin en bezoek de dieren in het boerderij. Een perfecte dagje uit voor het hele gezin! Check de website van Five Star Farm of reserveer je tickets.

Pasen bij Five Star Farm

Pasen in Zeeland 2023

Pasen bij Klok'uus

Vier Pasen op z'n best bij Klok'uus! Je kunt bij Klok'uus op 1e en 2e paasdag tussen 10:00 tot 20:00 uur genieten van een overheerlijke paasbrunch of paasdiner. Voor de kids is er een speciaal arrangement met paaseieren speurtocht, leuke knutselactiviteiten een een paastocht. Reserveer snel, want VOL=VOL.

Pasen 2023 Zeeland met kids

pasen in zeeland met kids

ACTIEVE PAASUITJES

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een actief paasuitje. Zo kan je de calorieën van je paasontbijt lekker verbranden :). Je kan gaan Bouncen bij Bounce Valley Middelburg. Je kan gaan klimmen bij Klimbos Westerschouwen en Kanoa Outdoor & Events of bij Klimbos de Brabantse Wal? Ga je liever skiën, snowboard of met sneew spelen? Dat kan bij SnowWorld Terneuzen? Ga je liever zwemmen dan kan natuurlijk bij Optisport Vrijburgerbad.

Bij Kanoa Outdoor en Events kan je natuurlijk veel meer dan alleen klimmen, ga suppen, kanoën of op avontuur! Het kan allemaal. 

Actieve uitjes in Zeeland

Actieve uitjes in Zeeland

Kindvriendelijke vakanties in Zeeland

Wil je met de Pasen een weekendje weg of ben je op zoek naar een vakantie voor later in het jaar! Wij hebben de kindvriendelijkste overnachtingen voor je verzameld in dit overzicht! Wil je liever buiten Zeeland op vakantie kijk dan hier voor de tofste kindvriendelijke overnachtingen in Nederland!

kindvriendelijk overnachten Zeeland

Overnachten in het Paasweekend

Wil het Paasweekend gebruiken om lekker een weekendje weg te gaan? Wij hebben onze favoriete locaties voor je in gedeeld in verschillende categorieën om je zo een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden!
Onze tips in de regio:
💜 Familiecamping De Duinhoeve, lees meer!
💜 Overnachten bij de boer- Five Star Farm, lees meer!
💜 Camping de Zonneweelde, lees meer! 

Vakantiehuisjes: de tofste vakantieparken voor kinderen! Lees meer.
Kampeervakantie: de leukste campings met kinderen! Lees meer.
Hotels: kindvriendelijke hotels in heel Nederland! Lees meer.
Bijzonder overnachten: Bijzondere overnachting tips met kinderen! Lees meer.

Gratis activiteiten in Zeeland

Wil je een rustigere Pasen, kijk dan eens bij onze gratis tips met kids. Je kan namelijk in Zeeland zoveel gezinsuitjes doen die gratis zijn! 

Pasen met kids Zeeland

Paasknutselen

Bij Pasen horen natuurlijk ook Paasknutsels en geverfde eieren ook een mooi versierde paastafel mag niet ontbreken! Wij hebben wat leuke tips voor je uitgewerkt! 

Pasen met kida

Pasen met kinderen in Zeeland

Genieten van de Paasdagen en maak mooie herinneringen met elkaar!

Pasen met kinderen in Zeeland

 

Log In