Zeelandlaan 3, 4538 CA Terneuzen

Kom met de hele familie naar SnowWorld Terneuzen!

Of het nou hartje zomer is of midden in de winter, er is een plek in Zeeland waar altijd sneeuw ligt. En waar je een heerlijk hapje of drankje kan eten en drinken! 

Skiën of Snowboarden?

Voor skiën of snowboarden hoef je helemaal niet te reizen naar het buitenland, want bij SnowWorld Terneuzen ervaar je het echte wintersportgevoel! Bij SnowWorld Terneuzen kan je terecht met de kids, de gehele familie, vrienden of collega's en maak je er sowieso een hele leuke dag van. Ook kan je natuurlijk lessen of cursussen nemen om te stralen op de piste! 

Meer informatie

Skiën en Snowboarden in Zeeland Go-Kids Zeeland

Special voor kids!

Ben jij bijna jarig en zoek je nog een tof kinderfeestje? Bij SnowWorld Terneuzen kan je ook je kinderfeestje vieren, hoe cool is dat! Ook zijn er genoeg andere leuke activiteiten voor de kids zoals snowcamps, spelen in de sneeuw, kidsdagen en ook kan je samen ouder & kind lessen volgen. 

Meer informatie

Snowcamps bij SnowWorld Terneuzen

Het SnowCamp is een meerdaags kamp in de schoolvakanties. Een week vol met sneeuw, sport, nieuwe activiteiten en natuurlijk héél véél plezier voor kids van 6 tot 16 jaar. 

Meer informatie

Kidsdag

De KidsDag staat geheel in het teken van spel en plezier! De kids krijgen de hele dag  ski- of snowboardles van een SnowWorld instructeur. Tussendoor geniet de hele groep van een heerlijke lunch. De lessen gaan na de lunch door tot 16.30u Daarna is er nog een diploma uitreiking, hoe tof is dat!

Meer informatie

Skieën en Snowboarden in Zeeland

Ouder & kind les

Wil je er graag zelf bij zijn als je kind leert skiën of snowboarden? Dan kan dat tijdens een Ouder & Kind les! Alle kids van 3-5 jaar kunnen hier samen met één ouder aan deelnemen om skiën of snowboarden te ervaren.

Meer informatie

Sleën of Tubben

Spelen in de sneeuw kan bij SnowWorld Terneuzen het hele jaar! Sleëen en tuben doe je op een speciaal afgezet stuk op onze skibaan. Het is daar het hele jaar koud en handschoenen zijn verplicht. Dus kleed je winters aan en kom spelen in de sneeuw!

Tickets & meer informatie!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor