Wissekerkseweg 6, 4458 SH 's-Heer Arendskerke

De speeltuin waar je binnen én buiten kunt spelen.

En je kunt er nog veel meer. Niet voor niets is dit een hele populaire plek in Zeeland voor (groot)ouders met kinderen.

Klok'uus

Klok'uus  in 's-Heer Arendskerke beschikt over een grote binnen- én buitenspeeltuin waarin kinderen zich volledig uit kunnen leven. Aan de speeltuin grenst een restaurant en een groot terras, waar ouders en opa en oma kunnen genieten van een drankje en een lekker hapje van de uitgebreide lunch- en dinerkaart.

Vanwege zowel een grote binnenspeeltuin als een grote buitenspeeltuin is Klok'uus leuk bij goed en slecht weer.

Binnen- en buitenspeeltuin nabij Goes

Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren! Durf jij van de freefall glijbaan? Val 8 meter hoog van onze spidertower of klim door het grote klimrek. Ook buiten vind je een grote speeltuin. Met onder andere een hoog touwenparcours, bungeetrampoline en skelterbaan. In de zomer zijn er meerdere springkussens en kan je spelen met water!

Peuters spelen bij Klok'uus Zeeland

Speeltuin voor peuters en kleuter

Ook aan de allerkleinste is gedacht: voor kids tot en met 4 jaar is er zowel in de buitenspeeltuin als in de binnenspeeltuin een aparte ruimte. In de indoor speeltuin vind je ook het Kalverskotje. Hier kunnen de kleintjes springen, klimmen en een duik in de ballenbak nemen. Buiten is er een speelweide waar de kleuters en peuters kunnen glijden, schommelen en met zand en water kunnen spelen.

Binnenspeeltuin en speelweide Zeeland

En dat allemaal terwijl u als ouders of grootouder heerlijk op het terras of in het restaurant geniet van een lekker kopje koffie of iets anders van de uitgebreide menukaart.

Extra activiteiten bij het spelen

Heb je zin in meer uitdaging en nog meer activiteiten? Bij Klok'uus kan je ook naar het toffe activiteitenveld waar je kan lasergamen, archery tag spelen of paintballen vanaf 6 personen. Lees hier meer over lasergamen.

Wil je komen spelen? Reserveer dan even je plekje!

Als je komt spelen in de speeltuin, krijg je altijd een tafeltje van ons. Zijn alle tafeltjes bezet, dan is de speeltuin vol. 

Vaak zijn er op drukke dagen de avond ervoor of ’s ochtends nog tafeltjes vrij. Hiervoor kan je even bellen, of gemakkelijk online reserveren.

 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor