Familie speurtocht!

Speurtochten zijn weer helemaal hip! Waar wandelen met kids nog wel eens de uitdaging heeft van niet gemotiveerde kids, hebben speurtochten een heel ander effect! Veel kinderen worden mega enthousiast van speurtochten. Speurtochten zijn ook super handig om een stad, dorp of omgeving beter te leren kennen en veel interactie met je kids te hebben.

Waarom speurtochten

Wij doen in het weekend graag activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Sommige activiteiten zijn leuker voor de kids en juist andere weer voor papa en mama maar hierin proberen we een goede balans te vinden. Wij vinden bewegen belangrijk en wij vinden nieuwe dingen proberen en ontdekken leuk! Maar vaak denk je daarbij vooral in dingen die je leuk vindt om te doen of die je al enigszins kent. Bij een speurtocht wordt je overgeleverd aan de creativiteit en interesses van de makers van de speurtocht! 

Speurtocht Veere

Een echte Zeeuwse speurtocht in Veere

Op zaterdagochtend vertrokken wij naar het mooie Veere, wij wisten vrij weinig over Veere en waren heel benieuwd wat ons te wachten stond. Wij reden naar de aangegeven parkeerplaats en daar begon ons avontuur! 

Speurtocht Zeeland

Gemeente Veere

De grote kerk aan de rand van het historische Veere is goed te zien dat Veere een welvarende plaats was. Tijdens de speurtocht vind je geschiedenis letterlijk op straat, je speurt door de mooie straatjes, over de stadwallen langs oude kanonnen en door de Stenen Beer. De speurtocht spreekt jong en oud aan en maakt een bezoekje aan Veere en echt belevenis. Zoals onze jongste van 3 zei, hier vindt je aanwijzingen over Napoleon en dat wil ik morgen weer doen! En dit was nog voordat hij wist dat aan het einde van de speurtocht er nog een leuke verrassing op hem lag te wachten. Want het bezoekje aan 'Oma' maakte het feest compleet!

Speurtocht Veere Go-Kids

Feitjes over de Zeeuwse speurtocht in Veere

  • Duur van de speurtocht: ongeveer 45 minuten
  • Moeilijkheid: leuk voor kids vanaf 3 jaar
  • Ook leuk voor ouders en familieleden
  • Super leuk om te doen en goed te begeleiden voor ouders
  • Leuk om eten mee te nemen om tussen door te picknicken
  • Je kan natuurlijk ook tussen door op een terras gaan zitten
  • De speurtocht is dagelijks te doen tussen 10u en 17u

Aanrader voor iedereen

Wij vinden deze speurtocht door Veere een echte aanrader! Veere met kids is super leuk! En er zijn nog meer echte Zeeuwse speurtochten! Wil je de speurtocht in Veere gaan doen, reserveer dan hier. Er zijn nog meer speurtochten te doen in Zeeland namelijk in Middelburg, Groed Podium, Breskens, Dreischor, Burgh-Haamstede, Westkapelle, Hulst, Zierikzee, Yerseke, Veere, Goes en Vrouwenpolder. Wil je hier meer informatie over? Kijk dan hier!

Veere met kids

Ben je opzoek naar een leuk kinderfeest? Dan is een speurtocht ook een heel goed idee! Kijk hier voor leuke speurtochten voor een kinderfeestje!