December in Zeeland

December in Zeeland met kids!

December is magisch voor kids, niet alleen komt de kerstvakantie eraan maar vele kids worden ook bevangen door de magie rondom Kerst. De lichtjes, de versieringen, de vele kerstmarkten en andere activiteiten, de magie hangt in de lucht! De tijd om met elkaar te genieten, familie uitjes te plannen en om met het gezin er lekker op uit te gaan is aangebroken. De laatste weken van het jaar staan meestal vol met gezelligheid!

Kerstvakantie 2022 Go-Kids Zeeland

Kerstactiviteiten met kids

Kinderen zijn dol op de kerst en dat snappen wij wel. De donkere december dagen zijn super gezellig met kids. Kerstshows, kerstmarkten, lichtjesavonden, de magie van december hangt overal in de lucht. En dat is voor kinderen nog eens extra speciaal! Wij hebben verschillende activiteiten voor je verzameld.

Kerst in Zeeland
Kerstshows Zeeland >
Kerstmarkten Zeeland >

Activiteiten in de Kerstvakantie!

In de kerstvakantie zijn er natuurlijk enorm veel activiteiten. Van schaatsen tot dieren uitjes van een bezoekje aan een museum tot een kerstshow het kan allemaal! Wij hebben de leukste kerstvakantie activiteiten voor je verzamelen en in een overzicht! Dit overzicht wordt dagelijks nog aangepast. Dus voor je laatste tips moet je hier zijn!

Kerstvakantie activiteiten regio Zeeland >

Zeeland met kids

IN ZEELAND ZIJN ER OOK LEUKE DIERENUITJES!
CHECK ZE HIER! >
En deze leuke boerderij uitjes mag je ook niet missen! >

Dagje weg in Zeeland

Nieuwjaarsduiken met kids in Zeeland

Traditiegetrouw worden er op 1 januari overal Nieuwjaarsduiken georganiseerd. De bekendste is natuurlijk die in Scheveningen maar er worden er natuurlijk ook veel op de Zeeuwse stranden georganiseerd! 

Lees hier waar er Nieuwjaarsduiken zijn>

Kerst in Zeeland met kids

LEUK! CHECK OOK ONZE THEATER SPECIAL!>

Go-Kids Zeeland voor de leukste dagjes uit met kids

 

Log In