De leukste kinderfeestjes in Zeeland op een rijtje!

Een super leuk kinderfeestje vieren? Dat wilt toch iedereen. Een kinderfeestje organiseren is toch altijd wel een ding. Maak het jezelf niet te moeilijk! Wij hebben een overzicht gemaakt met de leukste kinderfeetjes van Zeeland. Actieve kinderfeestjes tot thema kinderfeestjes, je kan het zo gek niet bedenken. We hopen dat er een leuke tussen zit voor jullie en er zo een super toffe dag van kan maken.

Je kinderfeestje in de buitenlucht vieren?

Aan de oevers van het Grevelingenmeer ligt een heel bijzonder gebied, waar je terecht kunt voor een actief gezinsuitje, maar ook voor héle toffe kinderfeestjes. Je kunt er bijvoorbeeld survivallen, vlotten bouwen, een avonturentocht doen of klimmen! Lees hier meer.

Kinderfeestje Zeeland Buitenland

Stoer kinderfeestje bij Kanoa Outdoor

Ben jij bijna jarig en wil je jouw kinderfeestje vieren? Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een tof kinderfeestje bij Kanoa Klimpark Zeeland! Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je een avontuur aan, sluit af met een duik in het diepe en kies voor een Quick Flight upgrade! Om het feest helemaal af te maken zijn er ook frietjes, snacks, ijsjes en limonade! Kom jij je kinderfeestje vieren bij Kanoa Klimpark vanaf 8 jaar?

Kanoa Outdoor Kinderfeestjes

Vier je slaapfeestje in een Tipitent bij jou thuis!

Bij Happy eventz kun je Tipi's huren met zelf gekozen thema voor een supergaaf, leuk en vooral gezellig indoor feestje waar elk kind zijn eigen tipi heeft om in te slapen. Je kunt kiezen uit verschillende thema's om zo het feestje helemaal aan te laten sluiten bij de jarige en de gasten. Lees hier meer!

Slaapfeestjes in een Tipi

Vier je kinderfeestje in een luchtkussenparadijs!

Vier jij dit jaar je kinderfeestje bij Bounce Valley Middelburg? Bounce met je vrienden over alle luchtkussens! Geniet daarnaast van pizza's of nacho's en curly fries tijdens je toffe feestje! Kijk hier voor meer info.

Kinderfeestje Bounce Valley Middelburg

Een prikkelarm kinderfeestje bij You are Essential

Dit fijne kinderfeestje is er helemaal op gericht om prikkelarm een feestje met elkaar te vieren. Genieten van de tijd samen en de leuke activiteiten die je hier kunt doen. Maak een armbandje van echte edelstenen of maak je eigen badzout of lippenbalsem. En dan allemaal in alle rust met elkaar. Wij hebben dit feestje getest, lees hier over ons feestje.

Prikkelarm kinderfeestje zeeland

Een kinderfeestje met boerderijdieren

Op zoek naar een kinderfeestje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, zich geen moment zullen vervelen en ook een plek waar iedereen zich thuis voelt, dan is het zeker waard om naar Kamperland (Noord- Beveland) te rijden. Daar vind je een mooie speel- en leer boerderij Five Star Farm.  Er is een ruime binnenspeeltuin en ook een buitenspeeltuin en er zijn natuurlijk boerderijdieren!

Ben je benieuwd naar de speeltuinen in Five Star Farm? Klik dan hier om een vlog te bekijken van onze  Go-kids reporters.

Over ons - Five Star Farm: Overdekte speeltuin - Minicamping -  Speelboerderij

Speelfeestje bij De Vierlinde in Goes!

Een kinderfeestje in een supergave binnenspeeltuin, waar de kids lekker hun gang kunnen gaan en de ouders in het aangrenzende restaurant iets kunnen drinken (en eten, het is ten slotte feest). Dat kan in Goes! In de binnenspeeltuin van Vierlinden worden namelijk heel vaak kinderfeestjes gevierd, dus daar weten ze precies waar kinderen blij van worden.

Kinderfeestje goed

Wil je liever een feestje thuis vieren?

Dan is een Confetti per mail feestje echt iet voor jou! Bij Confetti per mail krijg je een feestje...per mail. Het enige wat je hoeft te doen is de mail lezen en de stappen volgen!

  • De voorbereidingen zijn niet moeilijk en je bent er niet lang mee bezig.
  • Je hoeft de kinderen tijdens het feestje niet te entertainen, omdat ze zelf door de website heen gaan. 
  • De kinderen zitten NIET constant achter een beeldje, de website is een leidraad. 

Vier je kinderfeestje Port Zélande

Weten jullie nog niet wat wat voor kinderfeestje jullie graag willen? Dat maakt niet uit, want Center Parcs Port Zélande heeft het allemaal! Rustige feestjes, spannende feestjes, sportieve feestjes. 

Zo kan je hier, zwemmen, pony rijden, klimmen, bowlen, lasergamen, een high adventure beleven, midget golfen, paintballen, en zijn er nog verschillende buiten activiteiten! Moe van het feesten dan kan je natuurlijk ook hier lekker eten!

Vier je kinderfeestje bij Port Zélande

Kinderfeestje bij Recreatiecentrum de Vogel

Ben je op zoek naar een leuke plek om een kinderfeestje te vieren in Zeeuws-Vlaanderen? Dan is dat wat voor jullie!

Bij Recreatiecentrum de Vogel is er van alles te doen en te beleven echt een top plek om je feestje te vieren. Je kan kiezen uit verschillende toffe feestjes!

  • Kinderfeestje Frietjesparty
  • Kinderfeestje Poffertjesparty
  • Kinderfeestje Pizzaparty
  • Kinderfeestje Vip-party

Kinderfeestje Zeeuws-Vlaanderen | Zwemfeestje | De Vogel Hengstdijk weg met  kids | Zeeland | Zeeuws-Vlaanderen | Zwembad - Go-Kids Zeeland

Alle kinderfeestjes op een rijtje:

Actieve kinderfeestjes

Bounce Valley Middelburg -->
Zeeland Buitenland -->
Recreatiecentrum de Vogel -->
Monkey Moves Goes -->
Zeeuwse Speurtochten -->
Kinderfeestje Port Zélande -->
Five Star Farm -->
Vrijburgbad zwemfeestjes -->
Dock Family Entertainment Center -->
Bos Westerschouwen -->
Klok'uus! -->
Natuur speel beleef boerderij Hof Poppendamme -->
Boerenhoeve Nieuwvliet -->
Braakman-Noord -->

Thema kinderfeestjes

Berkenhof Tropical Zoo -->
Vrijburgbad thema kinderfeestjes -->
Sprookjesverjaardag -->
Zeemeermin of zeemeerman -->
Kabouterfeest -->

Thuis kinderfeestjes

Confetti per mail -->
De pretplanner Bruinisse -->
Spannend Spionage -->

Dieren kinderfeestjes

Berkenhof Tropical Zoo -->
Five Star Farm -->
De Alpacaboerderij -->
Stalhouderij de Kok pony's -->
Kinderboerderij de Klepperhoeve -->
Natuur speel beleef boerderij Hof Poppendamme -->

Log In