Een kinderfeestje bij Center Parcs Port Zélande. 

Rustige feestjes, zwemfeestjes, spannende feestjes, sportieve feestjes... Port Zélande heeft het allemaal!

 

Je hoeft niet heel ver te zoeken om het ideale feestje voor jouw kind te vinden. Hieronder vind je namelijk allerlei soorten kinderfeestjes die te boeken zijn bij Port Zélande. Het aanbod is zo gevarieerd dat er voor iedereen wel iets zit.

Kinderfeestje - Zwemmen in Aqua Mundo

Center Parcs staat bekend om de te gekke subtropische zwembaden. Dat is bij Port Zélande niet anders! De kids vermaken zich prima in de coole wildwaterbaan, Turbo Tunnel, stroomversnelling en nog veel meer. Wedden dat ze niet meer mee naar huis willen? Gelukkig krijgen ze bij dit zwemfeestje een lekker snackmenu, want van al dat zwemmen krijg je natuurlijk honger.

Het Zwemfeestje Aqua Mundo boek je al vanaf 14,50 per persoon (inclusief het snackmenu!).

Tip: zeemeerminzwemmen tijdens je kinderfeest! Onze reporters kregen een voorproefje...

Kinderfeestje - Pony Experience

Hebben jullie ponyliefhebbers in huis? Laat ze tijdens de Pony Experience zelf ervaren hoe het is om voor een pony te zorgen! Per drie kinderen zal er een pony klaarstaan die ze mogen verzorgen en versieren. Daarna worden de pony's opgezadeld voor een rondje over het park. Natuurlijk is er ook een fotomoment!

De Pony Experience duurt zo'n drie kwartier en kost € 13,00. Dit feestje is al te boeken voor kinderen vanaf drie jaar! 

Kinderfeestje Klimtoren

Zijn jullie wel in voor een uitdaging? Geef dan een kinderfeestje in de klimtoren! 

Free Jump:

Maak een vrije val van 5 of 9 meter! Natuurlijk landt je zacht en veilig op het enorme kussen. Een Free Fall kan vanaf € 8. 

Climbing:

Klim je liever zelf omhoog? Dat kan ook, via verschillende routes tot 8 meter hoog.

Het Klimfeestje is te boeken vanaf € 16 per persoon.

Bekijk hieronder hoe onze reporters van de toren af sprongen:

Kinderfeestje - Bowlen

Bowlen op een kinderfeestje doet het altijd goed. Gezelligheid en een kleine strijd kunnen hier prima worden gecombineerd. Wie gooit de eerste strike?

Het bowlingfeestje is uit te breiden met een lekker snackmenu, of zelfs met toegang tot het zwembad. Vervelen is dus niet nodig!

Het bowlingfeestje is al te boeken vanaf 3,95 per persoon.

Kinderfeestje Cool Factor Laser Battle

Ken je paintball? Dit lijkt er een beetje op, alleen 'schiet' je nu met een soort laser-geweer. Bij dit superspannende (en actieve!) feestje gaan de kinderen in een team op pad en strijden ze om de vlag van de tegenstanders. Gewapend met een laser natuurlijk, waarmee ze het andere team uit kunnen schakelen. Maar pas op! Zij zijn ook gewapend, dus zorg dat je niet geraakt wordt!

Het Cool Factor Laser Battle feestje is al te boeken vanaf 13 euro per persoon. (geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar)

Indoor Black Light Laser Battle

Je kunt nu ook binnen battlen! In de Adventure Factory is het extra spannend door de blacklights, kun jij dekking zoeken voor je tegenstander?

Een feestje in de Indoor Black Light Laser Battle is te boeken vanaf 13 euro per persoon en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  

Kinderfeestje High Adventure

Is jouw kind gek op klimmen en hoogtes? Dan is dit het ideale feestje! Het indoorparcours hangt namelijk vol met allerlei loopbruggen, hangbruggen, balken en lianen. En dat op 4 meter hoogte... Alsof dat nog niet spannend genoeg is, is het parcours ook nog eens verlicht met blacklights. Een perfect feestje voor stoere kids!

Het High Adventure feestje is te boeken vanaf 12 euro per persoon. (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar). 

Hieronder krijg je alvast een voorproefje van de High Adventure. 

Kinderfeestje Midget Golf

Geef eens een midgetgolf feestje. Laat de kinderen lekker hun gang gaan op een van de banen. Eén van de? Ja, er is er een binnen én een buiten. Waar je je buiten in heuse piratensfeer waant op de 'Shark Island minigolf' baan, ga je binnen de strijd aan tussen alle special effects in de Adventure Factory. Welke wordt het voor jullie?

Je boekt het midget golf feestje al vanaf 4,50 per persoon. Tip: breid het feestje uit met een snackbox en/of toegang tot het subtropische zwembad!

Kinderfeestje Paintball

Zijn de kinderen snel, behendig en niet bang voor een beetje strijd? Laat ze dan paintballen op hun verjaardagsfeestje. Gewapend met 55 verfkogels gaan ze het indoor-parcours op, met als doel zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Natuurlijk zijn ze wel allemaal beschermd met een speciale overall, een masker en een bodyprotector.

Het Paintball-feestje is al te boeken vanaf 15,50 euro per persoon. (geschikt voor kinderen van 8-14 jaar)

Kinderfeestje Aqua Park Port Zélande

Een heel gaaf kinderfeestje voor een verjaardag in de zomermaanden. Breng met de kids een bezoek aan het Aqua Park in Ouddorp. Ze kunnen zich daar een uur lang uitleven op het parcours van lucht-speeltoestellen dat op het (ondiepe) water ligt. Plezier gegarandeerd! 

Het Party Arrangement is te boeken voor € 12,50 per kind (tot 12 jaar) , waarvoor ze 1 uur toegang krijgen tot Aqua Park Splash, een snackmenu met friet, een snack (keuze uit kroket, frikadel, kaassoufflé of kipnuggets) en frisdrank. 

Let op! Het Aquapark is geopend vanaf eind mei/begin juni tot en met september. 

Kinderfeestje in de zomer: Banaanvaren!

In de zomer kun je sinds 2019 ook banaanvaren bij Port Zélande. Met maximaal 8 personen klim je op de banaan voor een supercoole tocht achter de boot. Degen die het langst erop blijft zitten mag zich 'King of the banana' noemen :)

Het banaanvaren kost € 15,00 per persoon en duurt zo'n 25 minuten. De opstapplaats is in de Jachthaven (Marina Port Zélande).

Go-Kids Zeeland tips:

Kun je geen keuze maken? Combineer dan meerdere feestjes. Je kunt bijvoorbeeld toegang tot het zwembad bijboeken, zodat de kids na de inspanning lekker even kunnen ontspannen. Ook kun je bij ieder feestje een snackmenu boeken. De kids krijgen dan een beker fris, frietjes en een snack naar keuze (kroket, frikadel, kipnuggets of kaassoufflé).

Voor actuele prijzen, meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Port Zélande.

We wensen jullie een te gek kinderfeestje!