Ben je op zoek naar een kinderfeestje waar nog maanden over nagepraat zal worden? Zoek je iets originelers dan alleen een binnenspeeltuin? Lees dit dan eens!

Vier een kinderfeestje bij Berkenhof Tropical Zoo

De Tropical Zoo wordt al jaren bekroond als beste uitje van Zeeland. En dat is niet voor niks. Het is namelijk een prachtige plek waar dieren, leren en spelen samenkomen.

Vanaf het moment dat je binnenstapt waan je je in tropische sferen. De Tropical Zoo is in verschillende ruimtes opgedeeld. Allemaal even mooi en overal kom je ogen te kort.

Wandel samen tussen de tropische dieren door. Met een beetje geluk fladderen de vlinders met je mee. Soms schuilen ze, als het bewolkt of heel koud is buiten bijvoorbeeld. Gelukkig is er ook dan echt nog genoeg te zien. Slangen, gekko's, kleine aapjes, ze zijn er allemaal.

In de Fossielenmijn en Dino Expo ga je terug in de tijd. Hoe dieren er vroeger uit zagen zie je op de prachtige fossielen. Je loopt langs mammoeten en levensgrote dinosaurussen. Natuurlijk zijn deze niet echt, maar als je goed kijkt zijn hier ook prehistorische dieren te vinden die levensecht zijn!

Hebben jullie alles gezien? Dan is het tijd voor de Kidsjungle. De naam zegt het al: hier kun je spelen in een kindvriendelijke jungle. Touwbruggen, zand, water, klimtorens en speeltoestellen zullen er voor zorgen dat de kids geroepen moeten worden voor het drinken en eten. Bij mooi weer is er buiten ook nog eens een Buitenspeelbos voor de kids.

Klinkt leuk he? Dat is het ook. Bij het boeken van een kinderfeestje bij Berkenhof Tropical Zoo heb je de keuze uit de volgende feestjes:

Jungle Feest basis

Bezoek alle tropische dieren, de Fossielenmijn en de Dino Expo. Er is een fotomoment met een van de dieren (zoals een slang, spin of hagedis) en de kids mogen zich lekker uitleven in de Kidsjungle en het Buitenspeelbos. Ze krijgen jungle snoep en mogen onbeperkt ranja drinken tijdens het feestje. En... de jarige krijgt een cadeautje!

Het Jungle Feest basis kost € 10,95 per persoon en is online te reserveren via deze link.

Dino Feest

Tijdens dit spannende feestje staan de dino's en fossielen centraal. Natuurlijk ga je ook bij de andere dieren kijken in de Tropical Zoo, spelen in de Kidsjungle en het Buitenspeelbos. Er is een spannend fotomoment met een prehistorisch dier, dus vergeet je camera niet mee te nemen!

Tijdens het feestje is er onbeperkt ranja, een cadeautje voor de jarige en worden er frietjes en snacks geserveerd, met een ijsje toe.

Het dino feest kost € 14,95 per persoon en is online te reserveren via deze link.

High Lemonade Feest

Tijdens dit feestje mogen de kids natuurlijk ook alle prachtige dieren bewonderen, hebben ze toegang tot de Fossielenmijn en de Dino Expo. Het fotomoment is bij dit feestje niet spannend, maar juist met een hartstikke schattig dier, zoals een Egeltenrek. De tafel, die in de Kidsjungle te vinden is zodat er tussendoor onbeperkt gespeeld kan worden, is speciaal voor jullie gereserveerd en zal vol komen te staan met allerlei lekker hapjes die bij een High Lemonade passen. De ranja is er onbeperkt. De jarige krijgt ook nog eens een cadeautje. Als dat geen feest wordt..

Het High Lemonade Feest kost € 15,95 per persoon en is online te reserveren via deze link.

Pannenkoekenfeest

Bij dit kinderfeestje mogen de kids spelen in de Kidsjungle en het Buitenspeelbos, alle mooie tropische dieren bewonderen en brengen ze een bezoekje aan de Fossielenmijn en de Dino Expo. Neem je camera mee, want er is een spannend fotomoment met een van de dieren! Er is tijdens het feestje onbeperkt ranja en als de honger toeslaat eten ze heerlijke pannenkoeken, nadat ze deze zelf hebben versierd. De jarige krijgt een cadeautje en alle kinderen krijgen een waterijsje.

Het Pannenkoekenfeest kost € 14,95 per persoon en is online te reserveren via deze link.


Om het kinderfeestje nóg leuker te maken

  • Er zijn allerlei leuke extra's te reserveren, zoals bijvoorbeeld een slagroomtaart, chips, schmink of een workshop. Kijk eens op deze pagina naar de mogelijkheden.
  • Als je een kinderfeestje boekt bij Berkenhof Tropical Zoo wordt er een tafel speciaal voor jullie gereserveerd.
  • In de Kidsjungle en in het Buitenspeelbos is water waar de kinderen mee kunnen spelen. Het is niet zo diep dat ze erin kunnen zwemmen, maar er is genoeg water om nat te worden. Het is dus verstandig om droge kleren mee te nemen.
  • Het dier voor het fotomoment wordt door de verzorgers uitgezocht. Zij weten precies welk dier vandaag het beste humeur heeft. Zo is het feestje ook voor de dieren leuk.We wensen jullie een fantastisch kinderfeestje!