Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland

Een boerderij waar spelen en leren samenkomen.

Kinderfeestje vieren? Ga naar Five Star Farm in Kamperland!

Als je zoekt naar een kinderfeestje waar de kids heerlijk kunnen ravotten, ze zich geen moment zullen vervelen en dan ook nog eens op een plek waar iedereen zich thuis voelt, dan is het zeker de moeite waard om naar Kamperland (Noord-Beveland) te rijden. Daar vind je deze mooie speel- en leer boerderij.

Binnenspeeltuin

Binnen in de boerderij is een ruime binnenspeeltuin, wat eigenlijk al voldoende zou zijn voor een middag vermaak. Maar er is nog veel meer!

Boerderijdieren

Want wat is nou een boerderij zonder dieren? Als je vanuit de binnenspeeltuin naar buiten kijkt kun je de open stal al zien. En waar je bij een andere boerderij niet zomaar een stal in mag lopen, is deze stal er zelfs speciaal voor de bezoekers! De boer en boerin en hun gezin leren bezoekers over de dieren, die er in verschillende afmetingen te vinden zijn.

Buitenspeeltuin

Aan de andere kant van de binnenspeeltuin ligt de tuin van Five Star Farm. Als je nóg verder kijkt zul je ook de luxe tenten zien, waar vaak gezinnen verblijven die het net als wij fantastisch vinden om zo enthousiast ontvangen te worden. In de tuin is ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals bijvoorbeeld een skelterbaan.

Ben je benieuwd naar de speeltuinen in Five Star Farm? Bekijk dan deze vlog van onze Go-Kids reporters:

 

Kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje boekt bij Five Star Farm vragen ze je welk feestje je wilt geven. Je hebt de volgende keuzes:

Het Kuikenfeest

Bij dit kinderfeestje mogen de kids onbeperkt spelen, zowel binnen als buiten. Ze krijgen onbeperkt ranja, er staat een schaal roomsoesjes op tafel en de jarige krijgt een cadeautje. Tussendoor krijgen ze een ijsje of chips en als ze weggaan krijgen alle kinderen een snoepzakje.

Het Kippenfeest

Het Kippenfeest bestaat uit alles zoals bij het kuikenfeest, en is uitgebreid met een verrassingsmaaltijd (bestaande uit frietjes, drie sausjes, een stukje frikandel, 2 kipvingers en een bitterbal).

Het Hanenfeest

Het Hanenfeest bestaat uit alles zoals bij het kuikenfeest, en is uitgebreid met pannenkoeken. Die mogen de kids zelf versieren en daarna lekker opsmikkelen.

Het Pauwenfeest

Dit is het hanenfeest met ook nog eens een fotospeurtocht over het erf. Dat is natuurlijk superleuk voor de afwisseling! Spelen, speuren, smikkelen en onbeperkt ranja dus.

Is dit jullie kinderfeestje?

Dat snappen wij! Je kunt eenvoudig reserveren via het contactformulier op de website van Five Star Farm

Het is fijn als daarin de volgende informatie wordt gegeven;

- Datum van het feestje
- Naam en leeftijd van de jarige
- Aantal kinderen en begeleiders
- Arrangement keuze
- Tijd van aankomst en vertrek
- Telefoonnummer

 

Kinderfeestje in Zeeland, met speeltuin!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor