Nog één weekje, dan is het voorjaarsvakantie. Volgende week krijg je dus een mail vól VakantieTips van me, maar vandaag kijken we even naar het komende weekend. Mét weer 4 pareltjes van kinderfeestjes!

Wat ga jij doen dit weekend?
groetjes, Anneke

Krijg jij deze wekelijkse tips al in je mailbox? Nog niet? Meteen even regelen - het is hartstikke handig en natuurlijk gratis!

 

Alle agendatips! ►
Zaterdag in De Purmaryn: de show van Brandweerman Sam - het grote Kampeeravontuur. Hoe leuk is dat voor jouw kleintje vanaf 2 jaar?
Zondagochtend is er weer zo'n heerlijke Kleuterbios bij Pathé Zaandam: Nick Jr Voorjaarsbios, met Paw Patrol en Top Wing!
Zondag draaien ze bij Filmtheater De Fabriek de film Jacob, Mimmi en de pratende honden, mét weer zo'n knusse knutselactiviteit!
Ohhh leuk: de Liedjestovenaar komt naar pllek om heerlijke workshops te doen met de kids. Helemaal gratis zingen, muziek maken en dansen!
Superleuke kinderfeestjes!
Jaaaa het is weer tijd voor een aantal superleuke kinderfeestjes die je kunt vieren in Zaanstreek-Waterland. Natuurlijk hebben we er nog veel meer... kijk maar eens in het totale overzicht van kinderfeestjes. Weet jij nog feestjes die er niet op staan? Laat het me weten via zaanland@go-kids.nl!
 
Ken je restaurant De Oude School in Warder? Daar kun je kiezen uit 3 fijne kinderfeestjes: Diva Look, Paint Artist of Sweet Party.
Scopo Atletico organiseert heel veel verschillende Beweegfeestjes, zoals Apenkooi, Voetbal en Levend Stratego... waar jij wilt!
JumpSkillz Purmerend heeft allang niet meer alleen jumpen... je kunt er ook fun bowlen en VR gamen tijdens een kinderfeestje. Kijk maar eens!
Is jouw jarige dol op autoraces? Dan is het Monkey Town Grand Prix feestje bij Monkey Town Uitgeest een geweldig idee - zo bijzonder...
 
 
Theater en film voor kids
Alle agendatips! ►