Diva look beautykinderfeestje bij De Oude School

Warder 128A, 1173 PH Warder

Een kinderfeestje in restaurant De Oude School in Warder... dan denk je misschien niet direct aan een beautyfeestje, maar dat kan dus wel. En het is leuk!!!

Fantastisch beauty kinderfeestje Diva Look

De Oude School verzorgt voor jouw jarige kind een feestje om nooit te vergeten! Meiden die op zoek zijn naar een feestje dat in het teken staat van lekker tutten kunnen hun hart ophalen bij De Oude School.

Nagels lakken, haren krullen, lekker make uppen!?

Heb jij altijd al weleens lekker willen tutten met je vriendinnen. Nagels lakken, haren in de krul, lippenstift, mascara en ogenschaduw en dan die ene mooie jurk aan! En als iedereen klaar is gaan we nog een paar leuke foto's te maken. Allemaal een keertje alleen op de foto en nog een leuke groepsfoto met al je vriendinnen. Hoe gaat is dat!!

Samen pizza maken & smullen

Zelf pizza maken!! Hoe leuk is dat! Als we klaar zijn met de bovenstaande activiteit gaan we aan tafel onze eigen pizza maken, kneden, rollen en probeer nu maar een mooie ronde bodem te maken. Beleg hem nu met wat je maar wil, ham, kip, kaas, champignons, ananas, mozzarella, paprika en geraspte kaas. Ben je klaar dan doen wij hem voor jou in de oven en kan je nog vrij spelen tot de pizza klaar is. 

Na de heerlijke pizza krijgen de kids nog een lekker ijsje. Daarna zit het er echt op en krijgt iedereen nog een zakje chips mee.

Feestje bij De Oude School boeken?

Alles bij elkaar zijn de kids drie uur lang onder de pannen met alle activiteiten. Een heerlijk compleet kinderfeestje dus, daar bij De Oude School in Warder. Wil je dit partijtje boeken? Kijk snel op de website van Restaurant De Oude School!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!