Paint artist feestje bij restaurant De Oude School

Warder 128A, 1173 PH Warder

Bij restaurant De Oude School in Warder kun je de leukste kinderfeestjes vieren. Neem nou het Paint artist feestje: supertof voor jongens en meiden... lekker graffiti spuiten!

Paint Artist kinderfeestje

De Oude School verzorgt voor jouw jarige kind een feestje om nooit te vergeten! Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes spelen, schilderen, tekenen of misschien wel graffiti spuiten wat wil je nog meer tijdens een kinderfeestje?

Schilderen, tekenen of graffiti spuiten?

Ben jij diegene die het liefst mooie dingen schildert, tekent of misschien droom je er wel van om echte graffiti te spuiten op een groot doek? Leef je uit want bij De Oude School is dat mogelijk. Laat de ware artiest in je boven komen.... je mag je eigen graffiti doek mee naar huis, maar eerst even laten drogen!

Samen pizza maken en smikkelen

Zelf pizza maken!! Hoe leuk is dat! Als ze klaar zijn met de bovenstaande activiteit gaan de kids aan tafel hun eigen pizza maken, kneden, rollen en probeer nu maar een mooie ronde bodem te maken. Beleg hem nu met wat je maar wil, ham, kip, kaas, champignons, ananas, mozzarella, paprika en geraspte kaas. Ben je klaar dan doen de mensen van De Oude School hem voor jou in de oven en kan je nog vrij spelen tot de pizza klaar is.

Na de heerlijke pizza krijgen de kids nog een lekker ijsje. Daarna zit het er echt op en krijgt iedereen nog een zakje chips mee.

Partijtje bij De Oude School boeken?

Is dit niet een geweldig feestje voor jouw jarige zoon of dochter? Voor meer info en reserveren ga je naar de website van De Oude School!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!