Sweet Party bij restaurant De Oude School

Warder 128A, 1173PH Warder

Restaurant De Oude School in Warder verzorgt voor jouw jarige kind een feestje om nooit te vergeten!  Wat dacht je van deze Sweet Party?

Sweet Party: muffins of koekjes bakken en versieren

De Sweet Party is voor echte lekkerbekjes die graag in de keuken bezig zijn. Eerst gaan ze aan de slag met het bakken van muffins en koekjes. Zelf beslag maken, vormen, versieren met marsepein... hmmmm. Zelf opeten kan, meenemen naar huis in je eigen gepimptje gebaksdoos kan ook. 

Je buik vol eten met koekjes moet je niet doen, want....

Samen pizza maken en smikkelen

Zelf pizza maken!! Hoe leuk is dat! Als ze klaar zijn met de bovenstaande activiteit gaan de kids aan tafel hun eigen pizza maken, kneden, rollen en probeer nu maar een mooie ronde bodem te maken. Beleg hem nu met wat je maar wil, ham, kip, kaas, champignons, ananas, mozzarella, paprika en geraspte kaas. Ben je klaar dan doen de mensen van De Oude School hem voor jou in de oven en kan je nog vrij spelen tot de pizza klaar is.

Na de heerlijke pizza krijgen de kids nog een lekker waterijsje. Daarna zit het er écht op en krijgt iedereen nog een zakje chips mee.

Extra activiteit bij kinderfeestje

Als je wilt kun je het feestje nog verder uitbreiden met een knutselactiviteit:

  • Fotolijstje versieren

Feestje bij De Oude School boeken?

Zo'n Sweet Party bij De Oude School duurt zeker 3 uur - een heel compleet kinderfeestje dus! Meer weten of dit feestje reserveren? Kijk snel op de website van Restaurant De Oude School!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!