10 toffe uitjes op de Veluwe

Laten we wat leuks gaan doen. Het wordt een prachtige dag, dus ik heb alvast een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje gezet.

 

Lente Speurtocht bij Kasteel Cannenburch

Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid. In de lente is er van alles te zien buiten. Ga aan de slag met de opdrachten in deze speurtocht en leer van alles over het park en zijn bewoners. Je gebruikt je visnet als knapzak en voor het uitvoeren van je opdrachten. Onderweg kun je even uitrusten op een bankje en iets lekkers eten of drinken uit je visnetje. En het leuke is, je mag deze meenemen naar huis! Ieder seizoen een nieuwe speurtocht door het kasteelpark. Laat de lente maar komen!

Kasteel Cannenburch in Vaassen kikkervisjes

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

 

Welkom Bij Maarten in 't Koetshuis in Vaassen

In dit klassieke, nostalgische gebouw runnen Maarten en Desiree een horecazaak. Je bent bij hen welkom voor een heerlijk kopje koffie, lunch, high tea en diner. Het restaurant ligt naast het prachtige kasteel Cannenburch, omringd door prachtige bossen. Een heerlijke en unieke plek waar zij je graag gastvrij ontvangen.
 
Bij Maarten in 't Koetshuis
 

Ze zijn dol op kinderen en zullen het je kinderen dan ook helemaal naar hun zin maken.

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

 

Stadsstrand Soap in Apeldoorn

"Come hungry, leave happy!"

SOAP-Apeldoorn, gelegen aan het Apeldoorns kanaal op het Switzal terrein, is een prachtige locatie als standsstrand om een heerlijk drankje te nuttige of om lekker te eten. 

Stadsstrand Soap, Apeldoorn

SOAP, ligt altijd heerlijk in de zon. Want het terras is zo gemaakt dat, als de zon schijnt, hij er vol op staat. Genieten!

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

Puzzeltocht met de auto, fiets of wandelen

Deze autopuzzeltochten, fietsspeurtochten en wandelspeurtochten zijn superleuk voor het hele gezin, helemaal coronaproof en je kunt ze boeken met een speciale Go-Kids korting!!

Speurtocht funtocht

Coronaproof betekent afstand houden van anderen. Vooral lekker naar buiten dus, want daar is afstand houden veel makkelijker dan binnen. Buiten wandelen en fietsen is heerlijk - alleen is het voor kinderen niet altijd even enerverend. Het is dan ook slim om daar een leuke activiteit aan te koppelen. Helemaal perfect als je die activiteit niet zelf hoeft te bedenken, dat het ook voor jou verrassend is... dat is precies wat je krijgt met deze funtochten. Niet alleen voor wandelen en fietsen, er zijn ook auto fun tochten! 

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

StadUnique Citygames

Een tocht vol spanning en avontuur. Tijdens de tocht worden jullie bijgestaan door een spelbegeleider, dus het kan niet misgaan.

Stad unique city games

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

Klimbos Ermelo, het hoogst haalbare!

Voor de Stoere mama's. Van een speciaal kidsparcours tot het zwaarste parcours van Nederland! Klimbos Ermelo heeft voor iedereen de juiste uitdaging verspreid over 7 spectaculaire parcoursen. Nieuw dit jaar is het parcours “The Eagle”. Dit is een ziplijnen parcours en is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplijnen geweldig te vinden. Dit parcours zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s! Daag jezelf uit en kom klimmen bij Klimbos Ermelo!

Klimbos Ermelo

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

Klimbos Veluwe in Apeldoorn! 

Voor de stoere mama's. Op de Veluwe in het mooie park Berg en Bos vind je het enige klimbos van Apeldoorn: Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Bij Klimbos Veluwe kun je zelf kiezen hoe hoog je wil gaan, elke route heeft  een eigen moeilijkheidsgraad. Er is voor ieder wat wils, want er zijn maar liefst 9 verschillende routes!  Door het unieke zekersysteem ben je continu gezekerd en is het 100% veilig. En één ding is zeker: het wordt een belevenis om nooit meer te vergeten!

Klimbos Veluwe in Apeldoorn

Klik hier voor meer info en boeken =>

 

Bezoekerscentrum Nunspeet

Bezoekerscentrum Nunspeet is gelegen aan de rand van de prachtige Noord-Veluwe. Met haar veelzijdigheid aan natuurschoon en recreatiemogelijkheden een prachtig stuk Nederland.

Bezoekers Centrum Nunspeet

Het bezoekerscentrum ligt direct aan het Veluwetransferium in Nunspeet, wat het de ‘poort naar de natuur’ maakt. Vanuit deze locatie bevind je je snel in het hart van de Noord-Veluwe of het centrum van de diverse omliggende dorpen.
Op dit moment zijn er geen activiteiten. Maar je kunt er nog steeds heerlijk wandelen of fietsen. Kortom; dé locatie bij uitstek voor een heerlijk dagje uit

Klik hier voor meer info =>

 

Zandverstuiving Kootwijkerzand

Deze zandverstuiving is een ideale locatie voor een wandeling, maar je kunt hier goed terecht als speelplaats. Voor de kids kun je leuk een bal meenemen of speelgoed om mee in het zand te spelen en ze zullen echt het idee hebben dat ze naar het strand zijn geweest.

Kootwijkerzand

Klik hier voor meer info =>

 

Brasserie de Jagerstee

Ben je op zoek naar een leuke en kindvriendelijke plek om te lunchen of lekker te borrelen? Dan ben je bij brasserie de Jagerstee in Epe aan het juiste adres! Ook zij mogen je weer verwelkomen op het terras. Ook zijn er mogelijkheden voor afhalen/bezorgen. 

Brasserie Jagerstee

Klik hier voor meer info =>

 

Fijne dag!

liefs Judith

 

Lees ook:

⭐️ Hoe verzorg je kikkervisje en wat eten kikkervisjes

⭐️ Puzzeltocht topuitje voor het hele gezin

⭐️ De leukste tips voor de meivakantie

⭐️ Veilig varen met kinderen

⭐️ Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer

⭐️ 9x Moestuinieren met kinderen

Log In