Klimbos Veluwe in Apeldoorn! 

Op de Veluwe in het mooie park Berg en Bos vind je het enige klimbos van Apeldoorn: Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Bij Klimbos Veluwe kun je zelf kiezen hoe hoog je wil gaan, elke route heeft  een eigen moeilijkheidsgraad. Er is voor ieder wat wils, want er zijn maar liefst 9 verschillende routes!  Door het unieke zekersysteem ben je continu gezekerd en is het 100% veilig. Klimmen is superleuk voor kinderfeestjes, grote groepen of als gezellig uitje voor het hele gezin. Eén ding is zeker: het wordt een belevenis om nooit meer te vergeten!

Go-Kids Vlog

Onze Go-kids vlogster Zoë is Klimbos Veluwe in Apeldoorn wezen testen! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in het Klimbos? Kijk dan snel de video! Zoë vertelt het je allemaal!


Nieuw: Moon Trees

Nieuw bij Klimbos Veluwe is het outdoor spel Moon Trees. Je speelt het spel in teams waarvoor minimaal 4 personen nodig zijn om het te kunnen spelen. Het doel is heel simpel: verzamel zoveel mogelijk grondstoffen! Hiervoor verover en verdedig je Moon Trees bomen en ga je met jouw team opzoek naar grondstoffen. Een goede strategie is dan ook een must! Het spel duurt 1 uur en kost € 12,50 per persoon inclusief koffie, thee of limonade. 

Lees hier meer over Moontrees