Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

Kasteel Cannenburch laat je een vorstelijke middag beleven. Ontdek het museum via een audiotour, ontmoet de kasteel bewoners of geniet van het prachtige park.

Op ontdekkingstocht in kasteel en park Cannenburch

Ga op ontdekkingstocht in het ingerichte kasteel en het mooie park. Met de kinderaudiotour neemt de jonker van kasteel Cannenburch, zoon van de kasteelheer en kasteelvrouwe jullie mee terug in de tijd en vertelt hij over het leven van een adellijke familie in de 18de eeuw.

Kasteel Cannenburch

Kinderen kunnen zich verbazen over de schilderijen die tot leven komen op de fantastische zolder van kasteel Cannenburch.

Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch speurtocht 

Elk seizoen is er weer van alles te beleven in het kasteelpark. Ga aan de slag met de opdrachten in de speurtocht van Kasteel Cannenburch en leer van alles over het park en zijn bewoners. De speurtocht is voor slechts € 4,00 per kind verkrijgbaar in de Landwinkel van Kasteel Cannenburch.

Tip! Neem wat te eten en drinken mee en ga lekker picknicken in het kasteelpark.

Kasteel Cannenburch Lente speurtocht

Lees hier onze blog van de lente speurtocht van Kasteel Cannenburch.

Blotevoetenpad in het park van Kasteel Cannenburch

In het Kasteel Park ligt een bloetenvoetenpad. De naam zegt het al: schoenen & sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten lopen door de modder, over water en andere natuurlijke materialen. Over boomstammen klimmen en het zand tussen je tenen voelen. Onderweg kan je uitrusten op een van de bankjes of op een boomstam. Durven jullie het aan?

Tip! Neem een handdoekje mee.

Lees hier onze blog van het blotevoetenpad bij Kasteel Cannenburch.

Cannenburch Blote voetenpad

Kids Wandelquiz met IZI Travel App!

Via de IZI Travel App op de telefoon kom je van alles te weten over het mooie kasteelpark in Vaassen. Met deze wandelquiz van circa 1 uur kom je op historische plekken en ondertussen beantwoord je de vragen op je telefoon die jouw persoonlijke navigator door het park is. Er zijn vragen over het middeleeuwse kasteel, over planten en bomen maar ook moet je tellen of rekenen.

Wat heb je nodig: Download de IZI Travel App gratis op je telefoon en ga naar Kasteel Cannenburch/ Wandelquiz.

Kasteel Cannenburch kasteel park

Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Zij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.

Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch

een vorstelijk middagje genieten!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor