Sinterklaas intocht Vaassen

Avond intocht Sinterklaas in Vaassen

Sinterklaas Vaassen intocht route
De intocht met Sinterklaas en al zijn pieten zal dit jaar rond 17.30 uur vanaf Sportcentrum de Koekoek beginnen. Let op! Er is een langere intocht route dit jaar.

Rond 18.30 uur zal Sinterklaas bij Kasteel Cannenburch aankomen en ontvangen worden door Burgemeester Tom Horn. Van 17.00 – 19.00 uur is het terrein voor Kasteel Cannenburch in gezellige sferen en helemaal klaar voor de aankomst van Sinterklaas. Er zullen foodtrucks staan, vrolijke lichtjes verlichten het feestterrein, drankjes kunnen genuttigd worden voor het Kasteel en het geheel zal met muziek en dans aangekleed zijn!

Operatie Pepernoot


Na de succesvolle Sinterklaasserie Professor Sjokobel en de geheime Chocoladebron van 2021, heeft de ondernemersvereniging in Vaassen in het najaar van 2022 de leuke, vrolijke Sinterklaasfilm Operatie Pepernoot gemaakt. De film is vanaf 9 november hier te zien. De Barones van Kasteel Cannenburch organiseert een pepernootbakwedstrijd in Vaassen en dat zorgt voor veel hectiek in Vaassen!! Een film met vrolijke en hilarische momenten die je gezien moet hebben!

Pepernoot bakwedstrijd

Maak kans op mooie prijzen, bak de lekkerste pepernoten en lever ze woensdag 16 november in bij de jury tussen 16-17 uur op het marktplein. Doe de pepernoten in een zakje met je naam, adres, telefoonnummer, e-mail en je leeftijd.

>> Meer weten?

 

Lees ook:

⭐️ Sinterklaas op de Veluwe

⭐️ Sinterklaasintochten op de Veluwe

Dol op leuke uitjes met je gezin?

Vraag onze gratis mails met KidsTips voor de regio Veluwe aan!

   >> Gratis kidstips!     

Log In