Avond intocht Sinterklaas in Vaassen

Nadat Sinterklaas dit jaar ‘s middags in Gorinchem zal aankomen op zaterdag 18 november, rijdt hij snel door richting Vaassen voor wederom een prachtige avond intocht.

De intocht met Sinterklaas en al zijn pieten zal dit jaar rond 17.30 uur vanaf Sportcentrum de Koekoek beginnen. En via een mooie route door het dorp zal Sinterklaas rond 18.30 uur bij Kasteel Cannenburch aankomen en ontvangen worden door Burgemeester Tom Horn.

Route Sinterklaas Vaassen

Van 17.00 – 19.00 uur is het terrein voor Kasteel Cannenburch in gezellige sferen en helemaal klaar voor de aankomst van Sinterklaas. Er zullen foodtrucks staan, vrolijke lichtjes verlichten het feestterrein, drankjes kunnen genuttigd worden voor het Kasteel en het geheel zal met muziek en dans aangekleed zijn!

Meer weten? ➤

Sinterklaasweekend in Vaassen

Sinterklaas in Vaassen
Kom op bezoek bij Sinterklaas bij kasteel Cannenburch in Vaassen. Een hele speciale ontmoeting voor kinderen met de goedheiligman. 
Check snel! ➤

Sinterklaas film Vaassen

 


Na de succesvolle Sinterklaasserie “Professor Sjokobel en de geheime Chocoladebron” van 2021 en de gezellige Sinterklaasfilm “Operatie Pepernoot” van 2022, heeft de ondernemersvereniging in Vaassen in het najaar van 2023 de spannende Sinterklaasfilm “Geen letters voor de graaf” gemaakt.

 
Het is een film die je met het hele gezin gezien moet hebben! En dat kan in de nieuwe bioscoop van Vaassen.
Meer weten! ➤

 

Lees ook:

⭐️ Sinterklaas op de Veluwe

⭐️ Sinterklaasintochten op de Veluwe

⭐️ Nieuw: Whatsapp kanaal !!!

 

Log In